MiracAlpinveUmutunAnnesi cansuaydin esenler medipol celal kalkan en son bu doktora goturdm gercekten ilgili biri
Esmaky cansuaydin bezmialem alibeykoý ek bina 18 yasina kadar ucretsoiz bakiyor cocklara muayne ucreti vs hc birsey yok bende bugn gotrcegm oglumu genel bir muaynye bayadn beri gtmiyoruz , tubaa hanim vr doktor 2 tne uzmn doktor vr orda cnm
cansuaydin MiracAlpinveUmutunAnnesi çünkü i duyuyorum bu hastaneyi ve doktorlarını, ama Şişli’de ikamet ediyorum ve biraz yakın olsun istiyorum.. çok teşekkürler tavsiye için🙏
MiracAlpinveUmutunAnnesi cansuaydin evet gercekten cok iyi bir hastane kadın doğum doktorları cocuk doktorları falan ben orda dogum yaptım tertemiz ve cok guzel ilgileniyorlar 🍀 Rica ederim🤗
zeynepteacher cansuaydin ben de şişlide oturuyorum ama doğduğundan beri Bahçelievler Nisa Hastanesi/ Arzu Yedikardeş’e gidiyorum içim o kadar rahat ki anlatamam. Bi kaç kez Türkiye Hastanesi Şükrü Cidoya götürdüm belli işinin ehli ama çok fazla boş bilgi ile gönderiyor çok konuştuğu için.
Fatmabgoksel cansuaydin Türkiye hastanesi_ Esra Çetinkaya kendisi tipki bir anne sefkatiyle yaklasiyor ve cok ilgileniyor
cansuaydin Fatmabgoksel muayene ücreti nedir acaba? Bir de özel numara paylaşıyor mu acil durumlar için?