Zebra Mama kullanan anneler hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bende lansinoh var 3 aylığız ama çocuk içerken cok cok diye değişik emiyor hava yutuyor aslında hva boşaltan deliği var ama neden düzgün ememiyor bilmiyorum. Birde eds ile memede verdiğim için uzunca bir süre meme gibi emmeye çalışıuor sanırım. Memede gibi doğal başka biberon var mı bildiğiniz? Çok az da plsa şifa biyetine emziriyprum o yüzden mühim. Philips dr brown arasında kaldım. Birde cam mı plastik mi? Ve emzik en önemli problem. Bir sürü çeşit var hamgisini alacağımı şalşırdım.
MiU Zebra Philips Avent kullanıyorum ucu göğüs ucuna benzediği icin. Meme reddi yaşamadık şimdiye kadar. Bende hem emzirim hem mama takviyesi yapıyorum. Biberon emziği tek delikli 1 numarayı kullanıyordum artık iki delikli iki numaraya geçtik. (Kızım iki aylık)
NarminaAbdullayeva Zebra bu konularda bir az gerideyim galiba😂 ben hic oyle derine gitmeidm ilk dogdugundan bu yana bambino kullaniyorum. Oyle ucluk az gelsin memeyi andirsin falan hic olmadi. 3 aydan bir degistiriyorum bitti gitti. A bu arada 6 ayi 10 gune olucak suluk aldik. Alistirma bardagi gibi. O da chicco🤗
Zulal09 MiU Merhabalar bende dr brownsun biberonunu kullanıyorum hiç 2 numaraya geçmek aklıma gelmemişti 54 günlüğüz bizde geçilmesi gereken zaman 2 ay mıdır 🤔
MiU Zulal09 açıkcası bilmeyerek aldım. Üzerinde 1+ yazıyordu, bende evdekinin aynisini zannettim acele ettiğimden bakmadım. Evde fark ettim. Ama kızım sevdi, tek deliklide sinirlenmeye başlıyordu az geliyor diye bunda gayet güzel içiyor.