Deletedmom310 Kızlar bebeğim 4 aylık hala kulak memesi çok yumuşak kulakları çok kivriliyor bunun için kullandığınız bişey var mı
EsofmanliSevketHoca Deletedmom310 Bizimde 1 aydır sadece sağ kulağı bükülüyor şapka taktırmıyor bende şapkayı kesip kenarını takıyorum bant gibi bakalım düzelir inşAllah
Deletedmom381 Deletedmom310 uyurken dikkat ediyordum ben üzerine ters yatmasın diye. Emzirirken de çok dönüyordu kulak hemen düzeltiyordum. Dikkat ederseniz sorun olacağını sanmıyorum .
Deletedmom310 Ebruli101 hayır kulak memesi yumuşak.kafasini sağ sol.yaotirirken bizim.gibi başını kaldırıp ya yapmadığı için bukuluyor
Swtlna Bizim de öyleydi 5buçuk 6 ay gibi geçti. 17 aylık şu an kepçe falan da değil. Hiçbi şey yapmadık düzelmesi için buarada
Derineda Deletedmom310 bende çok dikkat ederim emzirirken yatırırken hep şapka takardım ama kepçe oldu 7 aylık suan hafiften kepçelik var hala dikkat ediyorum belki düzelir diye. Genelde irsi oluyomuş anne yada babada varsa oluyor
Alpkusunannesi Aynı sorun biz de de mevcut kepçe kulak bandajı aldım ama pek oğlum rahat durmadığı için kafasından sürekli çıkıyor 😂