Ebru-asel Kızlar bebeğim 1 haftalik anca çene yapısı gelişiyor sürekli emiyor ama az emebildigi için göğüslerim cabuk doluyor ağrı yapıyor öneriniz var mı acaba
Munisee Ebru-asel evet her emzirmeden sonra pompa ile sag iste elektrkli ister manuel ama mutalaka sag mastit olursun aonra ikisinide alamiyorsan gemiz bur kaba el ile sagim yap cok kolay o da . Videolari var nette arastir
TalentedMom Ebru-asel sağım yapabilirsiniz emdikçe zamanla göğüsler boşalacak Merak etme sonra yumuşuyor ağrıların da yumuşayınca geçecek ben dolu olduğu günleri öZlüyorum valla
Hale-kd Ebru-asel benimde doğum yapalı 14 gün oldu bende öyleyim. Sıra sıra emziriyorum bir sol bir sağ şeklinde. Çok fazla akıyor 3 saat süresince emmediğinde falan bakalım ne yapacağız böyle 🤷🏻♀️
C2205 TalentedMom benim de goguslerim 2 saatte cok doluyo tas gibi dışarı ciktigimda zorlaniyorum 1 aylik bebegim var ne zaman duzelir acaba
TalentedMom Balteknem benim eskisi gibi olmuyor artık şuna 4 aylık yumuşak uzun süre emzirmezsem taş gibi oluyor
TalentedMom Balteknem aynen öyle oluyor fazla uzun süre emzirmezsen ve süt yapıcı şeyler tüketirsen sertleşiyor çoğunlukla yumuşak benimki