Deletedmom348 Bu konuda çevreden çok duyum alıyorum ama anlamadım merak ediyorum bebekleriniz ne zaman oturmaya başladı👼
Zeyno111 Deletedmom348 6aylık gibi destekleyerek oturtmaya çalışmıştım 5.ay mama sandalyesinde 5 dakika falan duruyordu sadece sonra kendi kendine 7.aya doğru desteksiz oturmaya başladı 🥰
tugraninannesi1 Deletedmom348 benim bebeğimde 6 ay 5 günlük şu an.henüz oturmuyor ama mama sandalyesinde duruyo bakalım ne zaman desteksiz oturacak beklemedeyim bende
peksokomelli Deletedmom348 biz 2 aylığız bebiş kendi kendine oturmak için çabalıyor ben de mecburen arada kucağımda oturuyor gibi eğimle bırakıyorum. Yatmaktan nefret ediyor çünkü sağolsun
Deletedmom348 Zeyno111 tugraninannesi1 Minnoskos Bizde 3 aylığız da kaynanam görüntülü aradığında hep eşime oturt onu diyor sa bebeğim için sinirlerim bozuldu sorayım dedim
Zeyno111 Deletedmom348 3aylık benek için henüz çok erken 5aylık gibi destekli başlayabilirsiniz yine de fazla tutmadan normalde 6dan itibaren başlanıyor ek gıdaya başlar başlamaz.
Mom563 Deletedmom348 yok artik 3 aylik bebek oturtulur mu. Ben kucağında bile oturtanlara kizdim 3.ayda. 4.5 aylık kucakta oturur pozisyona getiriyorduk o da 10 15 dk yi geçmeyecek şekilde. Doktorumuz da ayni sekilde kucakta oturur pozisyona getirebilirsin ama destekli desteksiz 6.ay itibariyle dedi
Minnoskos Deletedmom348 saçmalamasın ya cahilmi okadar hiçmi bilmiyor zaten emin olun çocuk oturcagı zamanı biliyor benim bebeğim oturmak için can atıyodu 5 6 aylık olduğunda
Alpkusunannesi Benim bebeğim 4 aylık arada kucağımda oturuyor çok olmamak şartıyla sıkıntı yok diye biliyorum ben
Deletedmom348 Mom563 Bende doktora danışıyorum herşey için ezbere o dedi bu dedi yapmak istemiyorum. Ama genel olarak bir danışmak istedim. Teşekkür ederim 🌸
Deletedmom348 Minnoskos Bende öyle diyorum yani saçmalık ya. Yemek sularından verin ağzına falan ben ona cevap vermedim, sonuçta büyüğüm, doktora danışırız demekten yoruldum eşime. Dönmüyor bile nasıl oturur ki. O yüzden danışayım dedim bi
Eternity Deletedmom348 Karın üstü yattığında kafasını kuyruk sokumundaki derisinde boğum olacak kadar çok dik kaldırıyorsa oturmaya hazırdır, umarım anlatabilmişimdir 🤣
Huysuzbebisinannesi Eternity ben anlamadim🙄azcik bi bilgim vardi senin soylediklerinden sonra onlari da unuttum sanirim🙄🙄
Ruzgarsmomm Deletedmom348 benim oğlum 5 ay 3 günlük. 4. Aydan sonra bebeyatmazda 2 - 3 günde bir 5 dk falan oturtuyordum. Bugün itibariyle mama sandalyesini cıkardım orda 5 dk falan oturuyor. Bebeğin gelişimine bağlı bence bebek zaten oturmak istediğini belli ediyor.
Deletedmom_16 Ruzgarsmomm aynen öyle. Bebeğin kendi gelişimi ile ilgili bir durum. Benimki 4 aylıktan beri kucağımda çok rahat bir şekilde oturup kitabının sayfalarını kurcalıyordu. 5. Ayda ek gıdaya başladık yine mutlu bir şekilde mama sandalyesinde oturup yemeğini yiyordu
Nur_61 Deletedmom348 benim oğlum 4 aylık ti oturmaya başlamıştı doktor kontrolüne götürdüm doktor baktı oturabiliyor dedi 4 aylıktan sonra azar azar oturttum şuan 8 aylık her bebeğin gelişimi farkli
Huysuzbebisinannesi Ben oğlum 5 ay 17 günlük.oturmayi sevmiyor yatmayi sevmiyor beni ayakta tut diyor sürekli 🙄destekli oturttum dün kafasini ayaklarina kadar eğdi sanki eziyet ediyormusum gibi geldi bende biraktim oturtmayi🙄
Deletedmom348 Huysuzbebisinannesi evet bebek kendi belirliyormuş yani. Yapmak istemiyorsa bu kadar küçük aylarda bencede zorlamayın.