SedAsel25 Hanımlar bebeğim 4 aylık mutfakta ana kucağında yere düştü nasıl oldu anlamadım doktora götürdüm kırık vs birşey yok dedi bebeği düşenler neye dikkat ettiniz düştükten sonra
Obsesifk SedAsel25 kusma, gözlerde takipsizlik, halsizlik, sürekli ağlama, uyanamama olursa hemen götür hastaneye. Düştükten sonra 2 saat uyutma sonra uyuduğunda 2 saat sonra uyandır kontrol et. Kaç cöden düştü?
Dogalice SedAsel25 Canım geçmiş olsun.Vücudunu kontrol et ara ara.Benim kızım daha kötü düşmüştü.Keyfi yerindeydi,kusması falan da olmamıştı.Fakat akşama doğru başında baya bir şişlik olmuştu başını vurduğu için.Doktora gittiğimizde röntgen çekildi doktor bir şey yok diyerek yolladı.Bir kaç gün sonra iyice şişlik ve huzursuzluk olunca bu sefer beyin cerrahına gittik.Tomografi de belli oldu kırıklar.Umarım bir şey yoktur.Rabbim koruyor ama siz tedbiri bırakmayın kontrol edin sürekli.
SedAsel25 Obsesifk orta derece yedi düştüğü yer düştükten sonra uyutmadim yeni uyudu doktor takip et dedi inşallah geçer 🙏
Dogalice SedAsel25 Teşekkür ederim.Farketmediğiniz bir yerinde şişlik olur,Morarıklık,kızarıklık falann.Ben her yerini kontrol etmiştim her ihtimale karşı.Düşe Kalka büyüyorlar bizim ki sonrasında yine düşmüştü.Öyle öyle büyüyorlar.Allah beterinden korusun.
Gizemir Benimde bugün düştü koltuktan kuzenim ben mutlaktayım koltuğa bırakmış oda yuvarlanmış sehpaların demirlerine çarpmış kaşı yanağı sis kırmızıydı tomografi çektirdik şükür temiz çıktı ama 24 saat kontrol et dedi