Burcu2026 Arkadaşlar 20 günlük bebeğim çok aşırı kaka yapiyor emzirdigim bütün sütler çıkıyormuş gibi bu şekilde kilo alirmi bebeğim günde 8 -9 kere kaka yapiyor 🙈 birde emzik kullanıyoruz sakıncası varmı tedirgin oluyorum
Esmaky Burcu2026 cnm benmde oglum ilk dogdunda surekli kaka yapiyordu emziriyordm arkasna hemen kaka doktorm bir onceki kakasni ypiyor demisti ozamanlar
MertFiliz Burcu2026 Anne sütü ile beslenmesi halinde bu kadar çok sayıda yapabiliyor. Her seferinde yapıyor, sıkıntı olduğunu sanmıyorum tabi yine de takip etmekte fayda var.
Kucukprensim Burcu2026 ilk zamanlar öyle oluyor gittikçe azalıyor canım korkma bir şey olmaz inşallah. Benim oğlum da öyleydi ama masallah kilosunu alıyordu gecen hafta doktora gittim bazen yine çok yapıyor dedim çok emiyordur dedi.
Zeyno111 Burcu2026 Yapabilir sıkıntı olduğunu sanmıyorum yeğenimde fazla yapardı ama kilo alımı çok iyiydi. Biz daha az yapardık her bebek farklı oluyor. Emzik doyma hissi veriyor bence bebeklere ama siz bilirsiniz
Burcu2026 Esmaky onuda düşündüm bir oncekini yapıyordur diye sağlık ocagna kilosuna baktirmaya gideceğim bklim 😀
gezentianne Burcu2026 Canım benim bebegim seninki kadarken her bezde kaka oluyordu. 8-10 kez kaka Suan 4 aylık oldu hala günde 2-4 kez kaka yapr. Bu anne sütünün yaradıgını gösterir merak etme. doktora götürdüm alerjisi mi var diye Sütün yarıyor doyuyor dedi beni ikna etti. aya kadar ayda 1500 gr aldık
Burcu2026 gezentianne içtiğini cikariyormus hissi oldu nasıl kilo alcak diye düşündüm bende 😀 çok sağol canım