Merhaba anneler,biliyorum ki hepimiz evlatlarımız için en iyiyi istiyor en güzeli için çabalıyoruz, aksini düşünmüyorum kesinlikle.Ben de aktif olamasam da siteyi ilgiyle takip ediyorum.Birkac husus var ki gözüme çarpan çocukların sağlığı adına düzeltmem söylemem gerekir diye düşünüyorum.Kolik ağrısı çeken bebelerimize lütfen kimyon rezene vb çaylar içermeyelim onlar daha çok çok küçük bu maddeler karaciğer de mi böbrek te mi parçalanıyor tam olarak bilmiyoruz bir bebek bunu kaldiramayabilir ve karaciğer veya böbrek yetmezliği ile karşımıza gelebiliyor.Bir tavsiyem ise rezene yı mümkün mertebe biz de içmeyelim malum sütümüz olsun bebelerimiz doysun diye uğraşıyoruz ama pubmed dedigimiz bilimsel yayin sitesinde rezenenin genlere zararli olduguna dair 150 den fazla yayın mevcut .Bir diğer husus ise 6 ay altı bebelerimize dolven mümkün mertebe kullanmıyoruz, calpol dozu için ise söyle söyleyeyim bir şırınga alalım mutlaka eczaneden çok daha pratik 10 kilo bebeğe 5cc olacak şekilde veriyoruz ,6 kilo bebeğe 3 cc olacak yani.Gozume çarpanlar bunlar oldu sevgili anneler,hepinize bolca sabir bölünmeyen uyku ve bol sütlü günler 😊 ımza: bir çocuk doktoru