MinasMom34 Arkadaşlar bu bezler arasindan kullanıp memnun kalanınız yardımcı olursa sevinirim ben sleepy kullanıyodum ama değiştirmeyi düşünüyorum bacak arasında toplanıyo bez toplanıyo içinde ve sıkıyor bı numara büyük olmasına rağmen 🤔
Tnshmszynp MinasMom34 nerdeyse tüm bezleri denemiş olan biri olarak kesinlikle goon premium soft👌ama şöyle birsey var normalde 4kullanıyorsanız goon da 3 almanız gerek.
Deletedmom268 MinasMom34 ben ilk dogdugunda sleeyp ve molfıx ve prima kullandım en memnun kaldım sleeyp di. Sonra bır süre minies kullandım oda cok guzeldi. Şimdi bim bezi kullanıyorum oda cok guzel canım ama bunların içinde molfıx yada sleeyp tavsiye ederim
Tnshmszynp MinasMom34 kalıp olarak biraz büyük ama bence primadan hiç bir farkı yok hatta daha yumuşak bence fiyatlarıda ındırım oluyor cogu zamna tanesı 90kurus fılan oluyor dahada ındırım oldugu oluyor takıp edınce. Premium care sevmiyorum aktif bebbek de kokuyor o yuzden bence en ıyısı goon premium soft gercekten cok memnunum. Daha once market bezlerı dısında hepsını kullandım memnun kalmadım
MinasMom34 Deletedmom268 ben sleepy kullanıyorum 11 aydır ama sıkma bezde toplanma vs oluyo değiştirmek istiyorum
Minikhayat_1 @MinasMom34 en iyisi kesinlikle prima ben sleepy de kullandım oda güzeldi fakat coon verdiğim paraya acıdım resmen her bezde üst değiştim sızdırdı hep