BenDenizMustafakemalinannesi Arkadaşlar merhabalar Oğlum bugün tam 6 aylık oldu. 5 buçuk aylık tadimlara başladık sadece anne sütü alıyor. Bu süreçte nasıl yemesi gerekiyor kaç öğün ve miktarı nasıl ayarlayacagim? Tecrübeli anneler bilgi verirse çok sevinirim ❤️
laleninannesi BenDenizMustafakemalinannesi bende bekliyim tadımlar bitti öğün olarak ne kadar yemeli sonraki beslenmesi ne kadar süre sonra olmalı kafayı yicem
mrvcr Alynnannesi01_ benim oğlum da 5 ay 7 günlük. dün ilk defa dudağına yoğurt değdirdim. suratını görseniz zehir verdiğimi sanırdınız. nasıl yapıcaz bu tadım işini, artık başlamam lazım. dün yüzünün şeklini gördüğümden beri acaba geç mi kaldım diye dertleniyorum 🤔
laleninannesi Pisi çok haklısınız ne yazık ki şimdi kahvaltı niyetine hazırladığım bir kaseden toplasanız 5 tatlı kaşığı yememiştir bu onu nasıl tok tutsun ki 🧐
Pisi laleninannesi benimde kafam çok karışık daha yeni tadımlara başladık. Bitince neyi ne kadar yiyecek bilmiyorum. Kaç öpün olması lazım onu bile bilmiyorum 😏
laleninannesi Pisi 2 öğün diyorlar en başta o da ara olarak zaten ana değil burada görüyorum ek gıdadan 1-2 saat sonra mamasını içmeli e benimki ek az 3-4 saat bekliyor birşey dediğinde katiyen içmiyor ne yapacağımı şaşırdım ( sadece mama ile besleniyor )
Sibeldegirmenci Pisi bende aynı sizler gibiyim kızlar 8 gün sonra bebeğim 6 aylik olcak daha hiç tadım bile yapmadık
Pisi laleninannesi yiyebildiği kadar verin ısrar etmeyin diyorlar. Bende ek gıdaya başlayınca emmez diye korkuyorum
Pisi mrvcr yoğurtla başladık ilk gün çay kaşığı verdim ikinci dün tatlı kaşığı üçüncü gün yemek kaşığı verdim. Yarında bal kabağı vereceğim. Bu şekilde tadımlar bitince karışık vermeye Başlayacağım
mrvcr Pisi doktora gidemedim bu ay. doktorumuzu değiştirmek istiyorum ama hala bulamadım birini. ben de başlasam mı acaba? sormadan başlamak sıkıntı olur mu ki?