Nevoo Yasmin6161 bizde kullandık iyi gelmişti gaz ve kabızlığa bebeler gold da denemiştik oda etki göstermişti
Yasmin6161 @Betul055#canım ben sma kullandım bebegım kabız oldu dün aptamile geçtim tuvalte çıktı bebegım sabah ve az önce ama mamayı yedirirken bağırsakları hep hareket halinde ses çıkarıyor sizde oldumu
_yaseminturann Yasmin6161 inan onu hatırlamıyorum ama cocugum kakasını resmen acı cekerek yapıyordu o günleri hatırlamak bile istemiyorum afedersiniz ama keçi dışkısı gibiydi 😔
Yasmin6161 Nltka evet tadı çok güzel ama şuan kakasıda normale döndü şuan tek sorunum mamayı yedirirken bağırsakları sürekli ses gelıyor normal mi sizdede oldumu
Yasmin6161 _yaseminturann hipp bende kabızlık yaptı doğduğu zaman onu kullandım bunu kullanmaya başladım şimdi bakalım
_yaseminturann Yasmin6161 inşAllah iyi gelir bebeğe demekki her mama bebekten bebeğe değiliklik gösteriyor😊
Nltka Yasmin6161 kız sus nazar değer deme 🤣 benimkide çok düzenli gece uykusu maşallah dağlara taşlara ulu ulu ağaçlara . Gaz sorunları bittiği için uykuda düzene giriyor sanırım
MerveLiva Nltka ayy bu gaz dönemi ne zaman bitiyor benm bebeğimde 17günlük yeni başladık gaz sancısı çekmeye önceden mamayı verdim mi uzunnca uyurdu hemen şmdi yatmıyor sürekli sancılı. Bende aptamil pronutra kullanıyorum
Yasmin6161 Nltka ilkten çok iyiydi sabah kabızlı yaptı sürekli mama denesek çocukta bir sıkıntı içerir mi acaba
Nltka Yasmin6161 canım doktorunla görüş mama tavsiyesi al istersen ama bu mama işi deneme yanılmayla bulunur