Tuba_90 Bu sabah 4. Ay aşımızı yatırdık ve saat 5ten beri ateşi var oğlumun korkmalımıyım yoksa normal mi ateşi 37.0 yi geçmedi bi çy kaşığı calpol verdim 5saatte bi🙄Bu arada oğlum prematüre 😞
Lale Tuba_90 benim de kızım da oldu canım 37 buçuğu geçmedi çok şükür. Korkma takipte kal çünkü başka birşey yapamayız. Kaç gün oldu yaptirali
Poyraz Tuba_90 37 yi geçmediyse neden ateş düşürücü niye verdiniz ki 38 i görmeden sadece kontrol edin devamlı diyor doktorumuz ve ben şimdiye kadar hiç calpol vermedim 🙄
Gulyllu Tuba_90 geçmiş olsun ama ebeniz sizi biraz boşa telaşlandırmış sanırım 37 normal vücut ısısı zaten çocuklar da 38 den önce ilaç verilmemesi gerek
Nisa0987 İlk gün bizimde öyle oldu aonrada hafifledi calpol verdim ikinci günde kendiliğinden bormale döndü sonra
Nisa0987 Gecede kalkıp tekrar ölçün dört saatte bir bir çay kaşığı veriliyo demişti hemşire eğer ateşi varsa eğer
Tuba_90 Poyraz bizede 37den sonra verirsin dedi ebe ondan daha çoğalmasın diye verdim canım bende ilk veriyom bugüne kadar