BaharBebek34 SeeDaa hep bitkisel, organik kullanıyorum. Hatta kuaföre gitmeyince bıraktım tek renk olduğu için, evde olduğu kadar kendim boyuyorum. Mis gibi oluyor☺️
Esmataha SeeDaa ben defalarca boyattım kızımda bi zararını görmedim, sadece boya kokusunu bebeğiniz solumasın 😊
Birponcikannesi SeeDaa bende emziriyorum canım bende boyadım ama amonyaksız boyadan lorael amonyaksız inoa serisi var 45 kira al boya hiç sorun olmaz ☺️
SeeDaa Ececik07 her boyada illaki kimyasal var deniyor bitkiselde olsa…. güvenemiyorum saclarım 1 senede bembeyaz oldu.. Artık boyatmak istyorum emzirirken süte gecer dyorlar bilememdm..
Gizemegemen Bence aşırı saçma. Boyadım ve bisey olmadı siz bilirsiniz tabi doktor değilde çevre diyosa dinlemeyin derim .
LiTeraRy SeeDaa valla bende boyaticam birdaki ay kizim 5 aylik ozaman 6 olucak zaten ombre yaptiricam dibe deymeyeceginden birsey olmaz diye dusunuyorum 🤦♀️😁
SeeDaa LiTeraRy benimki 6 ay 15 günlük 😊 düz boya yapcam kuaföre gidemem korkuyorum evde kendim boyicam.. Ama bi 6 ay daha beklicem gibi.. Riske atmak istemiyorum.. Çünkü emzirirken deriden kan yoluyla bebeğe geçiyomuş… Tam beslenmeye basladığında boyatmak daha mı iyi sanki..
LiTeraRy SeeDaa kuzum sende ombre yaptir o deriye deymiyor sonucta sac uclarina yapiliyor sonra tam boyarsin 😘
Dgndrmz SeeDaa 3aylıkken röfle yaptırdım sadece anne sütü alıyor suan 12 aylığız devamlı boyatıyorum ek gıda+anne sütü alıyor hiç birşey olmadı