Rodin124 Deletedmom727207 verebilirsin tabiki normal tarhana olabilir acı olmasın yeterli o kadar kasma kendini kızımda çok pinpirikliydim şimdi ikincisine hamileyim kadar kasmama gerek yokmuş dedim 😂
Seldackn mihrosum ham e bebek güzel gayet memnunum çocuğum alerjik olmasına rağmen bir sıkıntı yaratmadı çok şükür 🥰 haftada 4 gün veriyorum kemik suyu ve peynir altı suyu katıp
Hapyy Seldackn canm ben bı verdim de alerji yaptığı ev tarhanalari oluyo ya onu vermiştim 7 8 aylık tıkandı smdi 18 aylık olduk vermeye korkuyorum sen ev tarhanası verdin mi alerji yaptı mi
Slmnese E bebekten alıyorum nerdeyse 1 senedir yediriyorum oğluma. Sarımsak ve naneyi kokuları çıkacak kadar yağda çevirip ıslattığım tarhanayı koyuyorum içine kendi yaptığım ilik suyu ve de tel şehriye de atıyorum çok pratik ve besleyici oluyor.
Seldackn Ceydatlass bir yemek kaşığı ceZveye koyuyorum bir kase su karıştırıyorum ocakta ilik suyu varsa peynir altı suyu küp şeklinde katıyorum kaynatınca alıyorum koyulaşıyor zaten 5 dakika sürmüyor içine peynir katıyorum bazen öyle veriyorum ekmek doğruyorum kafama göre 🤣