20Elif26 Dilekmh bunu uzman daha iyi bilir tabiki ama bazen terde yapıyor böyle şeyler duş aldırın sık sık inşallah geçer
Bebekcik2406 Dilekmh resimden çok net anlaşılmıyor ama sanki böcek veya sinek ısırığı gibi duruyor geçmiş olsun
Dilekmh 20Elif26 ya bende öyle düşündüm aslında hergün banyo yapıyoruz fakat inanılmaz terliyor doktoruna soracağım kontrol günümüz gelince ama ben gene de tedirgin oldum terden sanırım
Dilekmh Bebekcik2406 aslında evde herhangi bir böcek falan yok ama bilmiyorum ya inşaAllah ciddi bişey değildir
HamzaSiracveBen Dilekmh biz de 17 aylıgız pamuklu badyle bırakıyordum sadece ama gine terden cogaldı en son iki gün sadece ustunde bez kaldı oyle gezdik evin için de biraz sondü bol bemlendirici vebol bol duş aldırın kuzum ♥️♥️
Dilekmh Adlk bende öyle düşündüm ama alerji diyen arkadaşlarda olmuş bakalım bi kaç gün gözlemlicem yediklerimi de gözden geçireyim bakalım
Ebrudefne- Dilekmh alerji gibi duruyor yedirmesenizde sütünüzden sizin yediğiniz birşey alerji yapabilir ..
Adlk Dilekmh yok tatlım benim bebeğim alerjik bir bebek bu fotodaki durumu da yaşadım kesin isilik başka birşey olamaz terliyordur muhakkak bebeğiniz