_esraaozturkk_ Merhabalar bnm 4 ay 7 günlük oğlum var oğlum kucağımıza aldığımızda yada pusetindr yatarken doğrulup oturmak istiyor sizce destekli oturabilir miyim
GoGirl _esraaozturkk_ kucaginizda kisa sureli oturtabilirsiniz yani biz oyle yaptik 5. Ayda koltukta yerde destekli oturtmaya basladik simdi 6 aylik hafif hafif desteksize ilerliyor
Kelebek1407 _esraaozturkk_ istiyorsa oturtun benim bebeğim 3 buçuk aylikken oturmak istiyordu kısa kısa oturtuyorduk. Cok sukur bir sıkıntı yasamadik.
Gulsah_90 _esraaozturkk_ benim oğlum 5 buçuk aylık ama doktor acele etme dedi 6 aydan sonra başka dedi doktoruna sor bence
Celins _esraaozturkk_ bizim ki 3 aylıktan beri oturmak istiyordu destekli sekilde kucağımızda oturttuk hep şuan 6 aylık olduk desteksiz oturabiliyor artik.
_esraaozturkk_ Celins Gulsah_90 Kelebek1407 yarn doktora sorduktan sonra bende baslarim galiba teşekkürler kızlar 🙃
littleprincemom _esraaozturkk_ cevabı buraya da yazarmisiniz bende kucağımda dik tutarken kayıyor bi sure sonra oturur pozisy.aliyor kisa süreli de öyle tutuyorum umarim zararlı degildir😏
_esraaozturkk_ littleprincemom tmam cnm yarn aşıya gotrcm eğer yarn gdemezsm cuma kesin gdip bilgi alınca burayada yazarm🙃
semcan littleprincemom benim bebeğim beş ayı bitirdi doktorumuz oturtmaya başlayabilirsiniz kasları gelişir dedi. Bizde başladık
_esraaozturkk_ _esraaozturkk_ Cnm ebeye sordum ebe oturtma 6 ay olunca destekli 9 aydan sonra kendisi oturur dedi cnku omurgası zarar alabilir dedi
littleprincemom _esraaozturkk_ teşekkürler o zaman dik tutmaya devam üzgünüz bebisler biraz daha bekleyecekler 😂
Arasannesi _esraaozturkk_ bızde 3 ay 21 gunluguz bu hafta sureklı dogrulmaya basladı.bende onumuzdekı ay kısa surelı oturtmayı dusunuyorum
_esraaozturkk_ Arasannesi Cnm ben bugün ebeye sordm ortrma dedi dogrulabilir ama omurgası zrRa görebilir dedi bnde bkleyecm
_esraaozturkk_ littleprincemom aynen cnm dogrulabilir ama oturtma dedi omurgası zarar alabilir 6 aylıkken destekli başla dedi
Arasannesi _esraaozturkk_ oylemı ozaman bende yapmayayım canım bıraz daha beklemekte fayda var demekkı