zeydinannesii mrb anneler oglum bugun 2 aylik oldu doktoru kalbinde ufurum oldugunu soyledi kardiyoloji doktoruna gidicez. ufurum hakkinda bilgisi olan varmi?
Deletedmom334 zeydinannesii bana da dedi ama az var kardiyolojiye gönderecek kadar değil dedi, bebeklerin çoğunda oluyormuş zamanla geçiyormuş
boncuk80 zeydinannesii Merhaba üfürümün dereceleri var biz hastaneden taburcu olurlen doğum sonrası taburcu eden Dr üfürüm teshisi koydu.İstanbuldayız Zeynep Kamil çocuk kardiyoloğuna gittik.15 gün arayla 2. kez çağardı ekg cektirdik.Sonra 3-6 ay sonra gelin dedi pandemden dolayı 7 aylıkken gittik geçmiş dedi🙏Telaş etmeyin.İstanbuldaysanız şiddetle Zeynep Kamil Nurdan Erol hoca süper bir doktor.
duruliyasmom Canım %90 oranında yenidoğanlarda var olan zamanla kapanan, kapanmayacak durumda ise ilaç tedavisi ile önüne geçilebilen bir durum. Benim kızım 35 haftalık doğdu. Onda da üfürüm vardı. Şu an duyulmayacak duruma geldi. İçin rahat olsun 😇
Asli123 zeydinannesii ablamın oğlunda ve eltimin yegenınde de var genellikle korkulacak bir durum değil
Zeynephatice zeydinannesii bizim vardı kardiyolog onun olması gerekiyor olmazsa büyüyemez çocuk demişti bize tabi bizim çok azmış büyüdükçe geçer dedi bidaha kontrole çağırmadı hemen hemen her bebekte oluyormuş ama bunu size gittiğiniz dr söylemesi lazım bir an önce gidin ama korkmayın☺️
duruliyasmom miracinnannesii yok hayır, kalbinde ufak bir delikten hava sızıyor. İnce bir ıslık gibi düşün.
Asil35 zeydinannesii Benim ablamın oğlunda da doğduğundan beri var 7 yaşına geldi doktor; pilotluk,kaptanlık,koşuculuk gibi yüksek basınç ve adrenalin oluşturan meslekleri yapamaz kendisini çok çok yormaması gerek demiş.
Birinciannesi zeydinannesii Öncelikle geçmiş olsun birçok yenidoğanda oluyor sonra yine bir çoğunda geçiyor olarak biliyorum, bebeğimde yaşamadık ama bende var doğuştan ve geçmedi 29 yaşındayım şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım biz de başka şikayet için gittiğimde rastgele öğrendik zaten🙊 daha önce koşu ve voleybol ile bile ilgilendim canınızı sıkmayın inşallah geçecektir geçmese bile bir çok yetişkinde benim gibi hiç bir sorun yaşatmıyor🥰 sağlıkla büyüsün bebeğiniz❤️
AsLaNiCe Benim kendimde var bebekken değil ama 7-8 yaşlarındayken anlaşıldı liseye giderken falan devam etti hala ara ara kontrollere giderim bi sıkıntı yok normal hayatıma devam ediyorum hiç korkmayın korkulacak bişey değil
2bebeannesiii zeydinannesii 24 yaşındayım doğuştan kalp hastasıyım şiddetli üfürümüm var ama çok rahatsız edici bişey değil . Çok geçmiş olsun umarım bi an önce düzelir 🙏