bebito Erken dogum yaptığım için bebegim 11 gündür küvezde. 2 gündür sütüm az geliyor . Süt arttırmak için ne tavsiye edersiniz ?
BusraG bebito Benim de az. Yemediğim kalmadı. Artmıyor benim. Dere otu yiyorum sabah, akşam. Bestlak damla kullanıyorum. Rezene çayı, humana çayı. Sütlü tatlılar. Kuru siyah kayısı Hurma vb. Şeyler… Sizde deneyin. Belki size fayda eder. Bende spinal sezeryanla doğum yapalı 10 gün oldu. Sanırım yapı gereği sütüm çok az. Uyku halinde emzirmeye çalışıyorum ama yetmiyor.
Deletedmom245 bebito öncelikle bol bol sağın göğsünüzü daha fazla süt üretimi olması açısından. Bana iyi gelenleri sayayım belki sizde de etkisi olur. Karpuz, sütlaç, bol bol su, bulgur pilavı, bir tabak veya ne kadar isterseniz marul, süt ve nesquik 🌸
nursimaialp bebito mamipover anne içeceği ivar onu mutlaka deneyin bide bimde müsli var yulaf ezmeli cerezli meyveli sutle ye bulgur çorbası karpuz bende bunlar ise çok yaradı bide seversen her yemeğine kimyon at cnm
Flashtv bebito Instagram’da emzirmedanışmanlığı diye bir sayfa var Semra hanım çok meth ediyorlar isterseniz bi danışın, Dilruba hanımda var hatta süt arttırıcı Çay satıyor o kadar çok alıp hayrını gören varkii bi deneyin derim
bebito BusraG teşekkür ederim 🙏 inşallah ikimizinde sütü artar biran önce 😔 benim oğlum küvezde olduğu için gece sağmadım hiç.
didoooo Sütü mide değil beyin üretiyor. Yediklerinizin etkisi yok açıkçası. Sürekli beyne sütüm yok mesajı verirseniz o süt gider. Sürekli sağım yapmalısınız ki bu süt yetmiyor daha fazla süt üretmeliyim mesajı beyne gitsin. 2 saatte bi sağım, emzirme ve bebeğinizle ten teması sütünüzü artıracaktır.
Gok-080417 didoooo uzun zamandır okuduğum en mantıklı yorum👏🏻Okadar haklısın ki yediklerimizle hiç ilgisi yok tek çare uyarmak oda sağımla mümkün maalesef ben bunu bebeğim 4 buçuk aylıkken anladım inş geç olmamıştır şimdik 3 saatte sağım yapıyorum
Yenihamile bebito Arkadaşlar hepsini yazmış zaten olumlu düşünün ve bol ten teması yapin ve sıcak su ile komplex yapin
senceumrumdam1 bebito tatlım bazen yaşicaksın bu durumu arada kesilmeler olacak üzme kendini kesildi diye de kafayı oraya takma kesildiği azaldığı falan yok her zaman düzenli akıcak diye bişeyde yok merak etme 2 güne bi böyle şeyler olabiliyor bende yaşadım 2 gün az gelir sonra bi dolar bi gelir güldür güldür aman kesildi aman azaldı aman şu deme sakın takma kafana takınca inan bana hiç bir şey olmuyor inandır kendini bu süt akacak ve çocuğma gidecek bu süt diye düşün. Allah yardımcın olsun senide evladına tez zamanda kavuştursun rabbim