Rumeysadeniz 2 ay 22 günlük erkek bebeğim var uc gündür saat 4-6 arası surekli mızmız cok gazı olan bir bebek değildi ve yaklaşık 20 gündür gazımızı kendimiz çıkarıyoruz bu aydan sonra kolik bir bebek olmaz herhalde
Esmataha Rumeysadeniz canım kolik olan bebekleri sakinleştirmek çok zor oluyor genelde ağlama nöbetleri oluyor belli saatlerde
Purple13 Rumeysadeniz canım kolik bir bebeğim var herşeyi yapıp sakinleşmiyorsa bence kolik😅6 aylığız hala devam ediyor. Ne kadar gaz çıkarıyorsa o kadarı var hala çıkaramadığı diyor. Biraz biraz hafifledi ama umudum 9. Ayda bitmesi ilk 3 ay dediler sonra 6 şimdi 9 diyorlar.
Zeybeybel Rumeysadeniz kolik 6 aya kadar sürer. Yesiklerinize dikkat ederseniz daha az huzursuz olur. Birde her sütten sonra 5 dk masaj yapmak da aglamalarini düşürüyor. Butun bunları bende yeni öğrendim ve 3 4 gündür uyguluyorum 1 aylık bebeğim çok sukur rahatladi
Rum12 Purple13 benim bebeğim de 35 günlük sürekli ıkınıyor 4 6 saatleri arasında hem ıkınıyor hem ağlıyor bide akşam üstü 4den sonra 2 3 saat böyle yapıyo kolik mi anlayamadım