ErvaKoc
okul öncesi öğretmeni yüksek lisans mezunuyum ve ilkokuldan üniversiteye kadar tüm eğitim hayatımı özel okulda tamamladım, bahsettiğiniz gibi not şişirme gibi bi durumla hiç karşılaşmadım, aksine birebir eğitim olanağı daha fazla olduğu için daha iyi bir eğitim aldım ve üniversiteyi %100 burslu okudum 10 yıldır özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum atanma gibi bir çabam yok çünkü amacım sadece mesleğimi icra etmek asla devlet okulu karşıtı değilim tek sıkıntım sınıf mevcudu genel anlamda fazla olduğu için bireysel ilgilenme durumu çok az yediğini içtiğini hangi alanda yeterli hangi alanda yetersiz olduğunu… 1 öğretmenin hepsiyle aynı anda ilgilenmesi çok zor… benim sınıfımda 2 yardımcı öğretmenim var biri Özbakım ile ilgileniyor diğeri stajyer bana yardımcı oluyor İngilizce, Rusça,drama, müzik, değerler eğitimi, spor ve robotik kodlama hepsine ayrı ayrı branş öğretmenleri giriyor imkan ve olanaklar üstdüzeyde Kendi çoçuğum adına Veli olarak da konuşayım imkan doğrultusunda Özel okula göndereceğim. ☺️🌿