Ikrazumra19 Alinehir 2 yasinda kizim ayakta salliyorum 2 aylik kizimida mamayi iciyor pusette hafif salliyorum
Symsag Alinehir bugünlerde ayakta sallamak dışında her şekilde uyuyor 🤦♀️🤦♀️ Ne yapacağımı şaşırdım
03032014 Alinehir uyku saati geldıgınde beşigıne koyuyorum pış pış ve süpürge sesi bazen de dualı ninniler var onları açıyorum emzıgını de alıyor 15 20 dk da bazen ağlayarak bazen öyle baka baka uyuyor 😂😂ama gündüz ayakta sallıyorum
ErvaKoc Karnını doyurup beşiğine koyuyorum kendisi uyuyor sallamadan tabi bi ara salladım çekmediğim çile kalmadı yavaş yavaş unutturdum yeterki karnı doymuş olsun en fazla 10 dk sa uykuya geçiyo ve on dk sonda bende odadan ayrılıyorum
Alinehir Ayakta sallayıp yerine koyduğumda uyanıyor salladığım yerde sağına soluna yastık koyup yerde uyutucam artık
Betul055 Alinehir sallanmadan uyuyan bebek sayısı çok az galiba 😬 bizimki 15 aylık sallaya sallaya uyur alır yatağa koyarım oldu bitti
Aselim046 Alinehir bazen ayakta genelde beşikte sallayarak uyur. Arada sırada da emerken uyuya kalır öyle koyarım beşiğini öyle devam eder.