busraerdi Merhaba kızlar , bugun 4/4 bucuk gibi yarım balık yedim sonra unuttum 8:45 de yoğurt yedim aksam yanı 4,5 saat felan var arada . 28 günlük bebeğim var emziriyorum bişey olmuşmudur 😳 emzirmemek için mama verdim korktum çünkü ama 10 geciyodu emzirdım sonra kustu baya sizce etkisi var mıdır ? yoksa fazlasınımı cıkardı bide çok gazlı bebeğim zaten. ara arada kusar zaten fazlasını ama ben balık yoğurt yeyince korktum suan 😕
Lale busraerdi sanmam canım birşey olmaz arada geçen bi zaman var bebegin kusmasi çok normal benim kız 1 bardak kusuyordu neredeyse
rottenmeir busraerdi biz balığın yanında ayran içeriz hiçbirşeyde olmaz yersiz bir korku. Süt olursa sorun o da balık taze ise ve araya saat girerse bişey olmaz ama dedigim gibi yogurttan korkma
Sedaras busraerdi balıkla yoğurt yemek zehirleme yapmaz . Sadece yoğurt yada süt ürünleri balık bayat ise zehirlenme belirtilerini daha erken ortaya çıkarır önemli olan balığın taze olup olmadığı
busraerdi [bilinmeyen] iyi duruyor bi aksı durum görmedim daha ama o kadar cıkardıktan sonra cok rahat uyudu gece hayret ettim saat bası 40 dk bi uyanırdır dün gece 1 bucuk 2 saatte bi kalktı
Aybk busraerdi balık ile süt ürünleri tehlikeli değildir tam tersi hayat kurtarıcıdır, ben balıkla ayran içmeye bile bayılırım yani