Deletedmom249 https://imgyukle.com/i/ChXWlG kizlar resimdeki ürünün adini bilen varmi bi arkadaş atti ama ismini bilmiyoruz görünmüyorda belki kullananiz vardir aranizda.
Pavlov Deletedmom249 ürünü kullanmadım ama yazanı aratınca “wipe” yerli üretim bi markanın logosu. Profesyonel temizlik ürünleri diye geçiyor nette
kdrcnbln Deletedmom249 oto aksesuar dükkanımız var detay temizlik olarak geçiyor tam bir kurtarıcı en cıkmıycak lekeyi bile anında cıkartıyor 💁🏻♀️☺️
cinar-annesi Deletedmom249 wipe kimya diye siteleri var ama bu ürün hangisi onu bilemedim bakın isterseniz ☺️
Yapraksarmam Eşim galerici. Araba temizlerken kullanıyor. Ama mükemmel işe yarıyor. İsmini bilmiyorum 🐒
bahar-gunes Yapraksarmam benim eşimde arabasında vardı eve getirmişti gayet temizliyordu balkon koltuklarını zaten mobilyaya uygun olduğu yazıyordu
kdrcnbln Deletedmom249 ben de siliyorum koltuklarımı her yerine sıkıp 15 dk beklesin eski banyo lifi ile güzelce silsin sonucu görecek zaten 😊
kdrcnbln annesininaslani her lekeye canım şöyle halılarım yün halı en ufak bi lekeyi bile cıkartmak imkansiz ama onunla anında çıkartıyorum kusma dahi olmuyor
kdrcnbln Deletedmom249 her lekeye canım şöyle halılarım yün halı en ufak bi lekeyi bile cıkartmak imkansiz ama onunla anında çıkartıyorum kusma dahi olmuyor
anakraliceee @Deletedmom249 canım eşimde almıştı ondan araba için ama bana getirdi çoğu yerdeki lekeler için kullanılıyor yazıyor üstünde hatta oğlum beyaz şapkasını leke yapmış çıkmadı onunla cıktı 😂
annesininaslani kdrcnbln çok memnun olurum canım mutfak halım berbat koronadan dolayı yıkayamayada veremiyorum parlatıcı falan da işe yaramadı