Deletedmom348 Bng evet canım aynen öyle durumdayız. Bakalım önümüzdeki süreçlerde neler olacak görücez.
Bng Srfrff ben güzel şeyler yaZdınız öyle😊evet gülümseyerek konuşmak,yumuşak bir tonda olmalı ve ona olumlu mak lar veriyor.içimizden gelerek,akışına bırakarak büyütmeye çalışıyoruz.ama bir taraftan da yapılması gerekenleri düşünmeden edemiyor insan.
AlmilaDoga Çıngırak olarak tutma yeri ince olanları tercih etmelisin minik parmaklarıyla kavramak onu mutlu edecektir daha sonra bu dönemde artık renkli ışıklı şeyler ilgisini çeker fisher price in piyanolu oyun halısı daha sonra eğitici köpekcik en favorilerimiz hışırtlı kitap ben net yayınlarının aldım 2ayda hışırtısı gitti geçen gün e bebekten yenisini aldım mesela o da çok hışırtılı o esnada da e bebekte her yerinden tutmak için kurdelalı top vardı içinde zil mi ne var çok hoşuna gitti :) fisher price n marakas larını bulsaydım orda onu da alırdım ama yoktu bu arada bebeğim 4aylık 🥰🌸
A1s2a3m4 Deletedmom348 ben telefondan müzik acıyorum kendim eslik ediyorum oda yuzune bakıyor yoksa aklıma bişey gelmiyor 😂😂😂
Deletedmom348 A1s2a3m4 onu bende yapıyorum kendi. Söylüyorum. Veya kucağıma alıp oynuyoruz dans ediyoruz. Yani doğaçlama şeylerimiz de var🥰 napalım anneyiz
sedaykn Deletedmom348 Işıklı ve sesli oyuncakları kaldır dedi bize doktorumuz anlayacak yaşa gelene kadar çünkü fazla uyaran veriyor minik beyinlere. Oyun halısı alabilirsiniz. Tutma kavrama dönme becerisi gelişir. Çıngıraklı çoraplar ve eldivenler var vücut farkındalığı için. Parmak kuklalar ve el kuklalarına çok gülüyorlar. Ve mutlaka kitaplar. Bol resimli az yazılı. TV açmayın kesinlikle. İnanın kitaplara alıştırırsanız büyüdükçe çok rahat edeceksiniz ve gelişimine çok şaşıracaksınız.
Deletedmom348 sedaykn evet ebebekten masal kitabı aldım onu okuyorum resimleri gösteriyorum. Bakalım nasıl olacak. Kendimin de kitap okuma alışanlığı var çocukluktan edindiğim. Onunda bu alışkanlığı kazanmasını çok isterim
Almirinacemiannesi Deletedmom348 benim bebeğim de 3 aylık. benimki de tutmuyor oyuncak. Ama parmaklarımı kavrıyor. Üstüne yada altına serdiğim müslimimi tutuyor. Kucağımdayken tişörtümün yakasını tutuyor. Şimdilik bence yeterli. Sizin doktorunuz bunları tutmaktan saymıyor mu?
Deletedmom348 Almirinacemiannesi saymıyor. Oyuncak kavrasın tutsun elinde diyor. Bende diyorum onları yapıyor.