ElifEslem Kızlar az önce sağlık bakanlığından geldik kapıda kan ve sürüntü alacağız dediler güvenemedim yaptırmadım yapsamıydım ya sizede geldiler mi
Deletedmom896 ElifEslem ne alaka canım yok öyle birşey sakın inanma apartman karantinaya alınır öyle olduğu zaman
Rzgr ElifEslem bizim yan komsuya geldiler. 6 7 tane saglik gorevlisi. Saglik ocagi doktoru muhtar ve 4 5 tane jandarmayla birlikte. Köyde her mahalleden 1 aile secilmis tarama yapiliyor. Ama öyle 1 2 kisi degil.
2019drnsu ElifEslem ama artık çoğunluk virüs olan semtlerde böyle test yapmaya evlere gidiceklermiş doktorlar ben öyle duymuştum
Dadam Evet haberlerde de çıktı, doğru böyle bir uygulama var. Bence görevli kartı sorup yaptırılabilir.
Smrenes Geçen haberlerde söyledi belge isteseydiniz apartman da her aileden bir kişiye yapıyorlarmış ay neydi bağışıklık olup olmadığının testiymiş sanırım.. Ama yaptırıp yaptırmama kararı size ait tabi..
Mora @ElifEslem sağlık bakanı açıklamıştı bunu güvenmeyin diye hastanede yapılıyor testler sonuç size haber veriliyor kapıda test güvenilir bişey değil bence iyi yapmışsınız
Rzgr ElifEslem yapiyorlar filyasyon ekibi dedikleri birsey var. Ama insanlar o kadar garip sekilde dolandirilip öldürülüyor ki. Belki bende evde yanliz olsaydim tereddut ederdim.
hifosunannesi ElifEslem ya sakın yaptırma dolandırıcı hırsız onlar hatta bangır bangır anons ettiler kapınıza test diye gelene kapı açmayın diye
Arven10 ElifEslem Random olarak yapılan böyle bir çalışma var ancak önceden telefonla arayarak bilgi veriyorlar her mahallede belirli sayıda haneye test yapılıyor
Kabakcekirdegimiray ElifEslem bizzat sağlık bakanlığından çalışan arkadaşım bilgilendirdi tüik tarafından rastgele seçilmiş evlere test için gidiliyor. Keşke yaptırsaydınız daha önce korona geçirip geçirmediğinize bile bakılıyor. Tabi bilmeyince insan güvenemiyor
bimohr1406 ElifEslem bende açıkçası gelseler yaptırmam çünkü gelenler gerçekten sağlık personeli mi hırsız mı nerden bilicem ya bana ilaç verip bebeğime zarar verseler kaçırsalar herşey bekleniyor ben korkuyorum
Esmataha ElifEslem sizi arayıp bilgilendirmeden kapınıza kimse gelmez canım, böyle durumlarda kapıyı açma kesinlikle ve polisi arayıp bilgilendir.