Alparslanmom Kızlar 11 aylık bebeğim var ve ben grip oldum emziriyorum bebeğimi ilaç kullanabilir miyim acaba. Bebeğimde çok hasta bronşit kendi adıma doktora gitmeye fırsatım olmuyor. Emzirirken grip için ilaç kullandınız mı
Rabiaa Alparslanmom bende aynı şekilde oğlum bronşit olmuştu ve iyileşirken tam ben grip oldum Doktor sadece parol kullanabilison ilaç veremem dedi Ben hep maskara ile gezdim ıhlamur meyve tüketim.
Alparslanmom Rabiaa bende ıhlamur içiyorum her gün canım ama geçmedi henüz. Bebeğimle aynı odada yatıyoruz benim öksürüğümden uyanacak diye korkuyorum. Kendisi de hasta zaten zor uyuyor. İlaç içemedikçe hemen de atlatamayacağım gibi
Rabiaa Alparslanmom geçmiş olsun zencefil ve bak yapın macun kıvamına getirin sürekli onuda yeyin Yani bilmiyorum benim gittiğim doktor vermedi..
Alparslanmom Rabiaa sağolun bide onu deneyeyim. Vermediyse size içemem zaten bende bişey olur diye. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ☺️
Eylul2018 Vçdoktor ilaç vermiyor süte geçtiğinden dolayı benimde boğazım şişmişti parol kullan dedi yazamam Dedi yolladı. Ihlamur viks buhar yap mesela o çok ii gelmişti bana en azından burun akıntını durdurursa öksürüğünde kesilir. Yatmadan önce zeytinyağı iç bi kaşık yumuşatır boğazını öksürmezsin. Odana kaynamış suyun içine bi çay kaşığı viks koy kapta buharı odaya versin nefesin açılır bebeğine de ii gelir geçmiş olsun