Merveeiboo Gruplarda görüyorum kimi 7 aylıkken kimi 1 yaşından sonra yarı su yarı süt olarak vermiş deneyeniniz varmı oğlum 9 aylık acaba denesemmi diye düşünmüyorum da değil yani😂
Candy_liz Merveeiboo doktorlar 2 yaşına kadar pek önermiyor, pek faydasının olmadığını söylüyorlar, ama tabi onların dediği de değişebiliyor siz bilirsiniz
Ikrazumra19 Merveeiboo 2 yasinda bende hala sut vermedim sadece kek pankek o tarz seylerde kullaniyorum
Sennha Merveeiboo sakın vermeyin ya 2 yaşına kadar süt verilmemeli benim oğlum 16 aylık daha vermedim hiç vermeyi de düşünmüyorum
Merveeiboo AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende hiç vermedim de denesem mi denemesem mi diye düşüncedeyim 😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Merveeiboo Sanki erken daha 1 yaşında anca suyla seyrelterek veririm. Alerjik olabilir, ishalide fena oluyor riske atmak istemiyorum ben ☺️ siz bilirsiniz yine de.
Merveeiboo Candy_liz doktorm bana 1 yaşından snra verebilirsin demsti ama bilmiym arastıraym bi 2 yasına kadar diyosanz
Merveeiboo AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende öyle yaparım artık yinede alerji durumndan basımıza is cıkarmayaym durduk yere 😄
Merveeiboo Ikrazumra19 doktorum bana 1 yasından sonra verebilirsin demşti ama bilmiyorum araştırayım olmazsa bnde mecbur öyle yapabilirm sadece
Merveeiboo Sennha doktorm bana 1 yasından snra verebilirsn deynce byle bi post açtım bide gruplarda görüyorum 7 aylıkken süte başlayanlar varmıs gsrçi 4 aylıkken bile keçi sütü dneyen varmış bebeğine 🙄
Rzgr Merveeiboo 14. Ayda sadece sabah kahvaltilarinda pinar devam sutu vermeye basladim yarim cay bardagi yarisi su yarisi süt seklinde. 16 aylik hala öyle veriyorum.
Merveeiboo Sennha hıım onu bilmiyordum bak 🙈🤷🏼♀️ teşekkür ederim ben doktor verebilirsin deyince farklı normal verebilirim anladım ☺️