Mami Oglum 5.5 aylik pusete elveda demenin vakti geldi. Oto koltuk alcaz ama hangisi iyidr karar veremiyorum. Elele baby sironafix aklimda birtek suan. Siz ler ne tavsiye edersiniz?
Papatya Mami Bizde cumartesi günü joie every stage fx aldık. Bi kaç kere kullandık. Şuan bir sıkıntı yok çok şükür
Wrw Mami Nuna Rebl Isofixli i-size Oto Koltuğu 0-18 kg Ebebek indiriminden bunu sipariş verdik daha gelmedi ama memnun kalırız diye düşünüyorum yorumlar iyiydi
Mami Papatya yalniz onlarda isofix olmadigi icin kararsiz kaldim siz nasil yapiyorsunuz ? Illaki isofixlik.olmasi sart mi?
Papatya Mami joie every stage de isıfix yok. Fx olanda isofix var. Biz isofix bağlantısı ile bağladık
Mlkkrnlkoglu Oto koltuğu alırken güvenlik( kaza) testinden geçmiş olması önemli bildiğim kadarıyla. ADAC kindersitze yaZarsanız google a bu testten geçmiş olan modeller bulabilirsiniz. Çarpışma test sonuçlarını youtubedan izleyip ben oğlum için chicco key1 almıştım ama bu ürün artık satışta değilmiş. Bir de 0-36 kg değil de 0-18 için farklı 15-36 için ayrı oto koltuğu alınması tavsiye ediliyor.