BernaSzn bizim de hiç dememişlerdi ilk kaşıntıları 4 aylık flndı galiba farkettiğimiz ilk dr götürdüğüm de 3 aylıkken meme reddi oldu genelde olan şeyler o aylarda 1 2 hafta olur geçer ama bizim geçmek bilmedi egzamanın alerjinin etkisi var mı bu konu da bilmiyorum ama bizimkisi kaşındınız için huzursuz oluyordu uyuyamıyordu bi ara kaşıntı uyandırıyordu o derece tabi ben bilmiyorum hergün yumurta fln yiyordum o dönem bizim de kakasında ya da başka belirti bişey yoktu en son ben alerji de götürmek istedim 11 aylıktı kanda baktılar alerji çıktı o yüzden 1 yaş aşısını yapmadı sağlık ocağı yumurta akı alerjisi olduğu için hastanede yaptırın dediler Çapaya götürdüm orda da haftalar hatta aylar sonra deri testi yaptılar sağ olsunlar sonuçlar içinde ayrı randevu birkaç hafta sonraya atıyorlar o sırada da tam sonuç göstercem pandemi çıktı 🤦♀️ Neyseki 1 yaş için sağlık ocağının yapmadığı aşıyı yaptılar yani doktora da gitsen pek bişey farketmiyor 😒 yumurtayı kesince bi ara azalmıştı ama şimdi yemesem de çıkıyor kaşıntılı nemlendirici sürüyorum bir de sodocrem sürüyorum iyi geliyor kaşıntısına rahatlatıyor artık inşallah zamanla geçer sizin de geçmiş olsun🤷♀️