Mrtazr Bebeğim 3 ay 11 günlük kucağımdayken kafasını tutabiliyor ancak bi süre sonra sağa sola sallanmaya başlıyor hala belinden tutuyorum tutmazsam bi süre sonra geriye doğruda gidebiliyor tam baş kontrolü yok gibi normal mi sizce?
Cinarrr Mrtazr yüz üstü yatırın o başını kaldirir boyun ve bel kasları gelişir hem daha küçük benimkide 3 ay 19gunluk oda daha tam tutamiyor
Cansubasak Mrtazr bormal canım 4 buçuk aylık şimdi 15 20 gündür sallanmadan anca tutabiliyor o geriye savrulma olayı da kolları güçlendiğinde ve tutmayı öğrendiğinde azalıyor zaten sırt kasları da gelişimce hiç olmuyor
sedaykn Mrtazr Karın üstü aktivite çok önemli. Sırt kaslarını geliştirin. Yüzüstü dururken bir çıngırağı mesela sağa sola yukarı aşağı gezdirin kafasını o yöne çevirsin. Aynı şeyi sırt üstü yatarken de yapın her gün.
Mrtazr Cansubasak Cansubasak yaa içime su serptğniz çook teşekkür ederim. Peki yüzüstü yatırınca kafayı kaldırabiliyor mu?
Mrtazr sedaykn karın üstü hergün yatırıyorum şimdi daha iyi kaldırıyor eskiden sallanıyordu kafa kaldırırken şimdi az kaldırıyor ama sabit fakat ellerinde hakimiyeti yok yatırdığım gibi duruyor eller hiç oynamıyor böyle olmasu normal mi
Gunes55 sedaykn bu yuz ustu egzersizlerine ne zaman baslamak gerekiyor. 19 gunluk bebegim bana erken gibi geliyor ama dogrumuyum yanlismiyim bilemiyorum
Cansubasak Mrtazr önce az az kaldırıyordu 3 ayından sonra yavaş yavaş süre uzadı 4 . Aydan sonra tam dik açı ile tuttu 1 haftadır kollarından destek alark kalkıyor üzülmeyin kafasını az da olsa kaldırıyorsa güçlenmesi gerekiyordur bol bol egzersiz yapın
sedaykn Mrtazr Tamam normal yukarı doğru eğimli bir alana yüzüstü koyun. Zamanla kollarından destek alıp göğsünü kaldırmaya çalışacak