Princess1 Geçti geçecek derken daha da fena oldu saçımı çekiyor kulağımı cimcikliyor burnumu agzimi yüzümü çiziyor o kadar çok canım yaniyo ki minicik elleriyle mahvediyo beni ellerini tutuyorum ağlıyor busefer emmiyor nasıl biraktracagim bunu
Bal8annesi Princess1 Her bebek farklı canım 🙄 ama oyuncak falan vererek biraktirabilirsin belki kaç aylık yada ayaklarında bileklerine ses çıkaran çorap ve bileklikler var onlardan takip ilgisini çekebilirsin 🤗✌
sedaykn Princess1 Bizim de öyleydi sinirim bozuluyordu artık ama her defasında kararlı bir şekilde tepkimi gösterdim. Vurursan meme yok vurma cici yap falan dedim her defasında artık vurmuyor
Mavibattaniye Princess1 ellerine corap geciriyorum henuz o kadar zarari olmadi bana ama tirnaklarini kestirmedigi icin kesene dek corapla idare ediyorum eldivenler kucuk geliyor
Princess1 akillibidikcgty canım burnumu falan tutma ile başladı benim drama şu an inanır mısın emzirmek için odaya giriyoruz çıktığımda eşim saçımın başını hali görüp savaştan mi çıktın diyo😂
tulin Hahaha siz yine iyisiniz benim kirpiklerimi yolmaya çalışıyor bazen başarıyor ve o parmakları hep gözümün içinde dolaşıyor yakında kör olucam 😁
Aselinannesi35 Princess1 bizim de sadece birini emerken diğeri resmen parçalıyo elleriyle oynuyo ucunu çekiyo iki tırnağının arasına sıkıştırıyo çok canım uanıyo artık ama nasıl boraktorcam bende bilmiyorum 🤔