Deryaovuc merhaba anneler oğlum 3.5 aylik 3 gün sonra 4 aylık olcak doktora gittiğimizde kilo almak yerine verdiğini gördük hiç bir şekilde mama yemiyor denemediğim mama kalmadı anne sütü yeterli gelmiyor ne yapa bilirim 😔
Mercey01 Deryaovuc hiç tahlil yapılıp ayrıntılı bakıldı mı, enfeksiyon, alerji , reflü vs var mi diye benim aklıma ilk gelen sebepler bunlar
elvinazra-27 Deryaovuc canım uykuda vermeye çalış, zaten bu dönemde birçok anne meme/ biberon reddi de yaşıyor. O yüzden uykuda verirsen alacaktır.
Deryaovuc Mercey01 tüm tahlilleri temiz çıktı kan idrar hepsi temiz alerji testi hepsi temiz hiç bir şekilde biberon kabul etmiyor 😔
Mavibattaniye Deryaovuc anne gogsu tarzinda biberon var diye duymustum markasini bilemiyorum ama denedin mi acaba ? bir de bebekler mama tadini begenmediginde yemiyorlarmis sanirim agiz tatlarinvarmis
Mercey01 Deryaovuc alıştırma bardağı , kaşık, fincanla besleme gibi değişik yöntemler mi deneseniz acaba. 3. ve 4. ayda beslenme reddi olabilirmiş normalmiş, inşallah sizin de geçer bir an önce.
Deryaovuc Mavibattaniye o kadar mama aldik ki biberonda tek denemediğim bir marka kaldı onuda alicam insallah onu beğenir
Deryaovuc Mercey01 kaşıkla denedik çıkardı geri ama alıştırma bardağıyla deniyim birde teşekkür ederim 🙂