Elifff Sağlık ocağı vegaferon verdi doktorumuz paraben içerdiği için önermedi sidefer verdi kullanan var mı
Obsesifk Elifff sidefer içeriği canım, https://www.instagram.com/p/Bp6efMtFHPG/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1gy00u0oxp4qi
Ecocan Elifff vegaferon bende veriyorum vermeyimmi bende ki ozaman en iyisi hangisi ki acaba bende ondan alayim
Sarelim Elifff bnde bu başlığı acmıstım. Saglık ocağı verdi. Kendı doktorum kullanma dedi. İçinde paraben var. Bız deca tabs kyllanıyoruz
Obsesifk Elifff oda olmasa ne yaparız rica ederim canım 😀ben anne bebek fuarından nutrigen aldım güzel
Sltn Sideferin de içeriği temiz değil ayçiçek yağı ve bazı kimyasallar var malesef. geçen gün almmis bulundum recetesine baktim ama istemeyerek de olsa aldigim için verdim ama 2.gün agiz kenarinda kizariklik oldu bıraktım. Alerji yapabiliyor bazı bebeklerde.zaten içime sinmemisti 😊
Elifff Thesra tekrar merhaba kusura bakmayın bu ilaç kabızlık yaptı mı acaba sizde ben dün başlamıştım ya bugünde verdim iki kere 5 damla doktorumuz öyle söyledi ama hiç kakasını yapmadı bugün sizde böyle oldu mu
YEymeninAnnesi [bilinmeyen]bende kullanıyorum bize hemşire kabız yapabilir takip et eğer yaparsa doktora başka yazdir demisti çok şükür bizde kabız lık olmadı eğer seninkinide var ise takip et değiştir cnm
Elifff YEymeninAnnesi Bugün yapmadı bakalım yarında yapmazsa değiştircem doktora danışarak teşekkür ederim canım 🌸☺️