mihrosum 5.ayda ek gıdaya gectık. Sabahları azıcık LABNE_muz_Yumurta sarısını karıstırıp veriyordum. 3gundur nerde hata yapıyorum yumurtansarısı tane tane kalıyor kızımda yiyemiyor oguruyor bogulacak gıbı yapıyor 😔 bıde farklı olarak nasıl verebilirim
Kubraegit1 mihrosum Öncelikle karıştırmadan verseniz daha iyi olur tatları tek tek alsın☺️İlk bir kaç ay öğürme oluyor ama alışıyorlar benim kızım 8 aylık oldu şimdi çok rahat bir biçimde pütürlü yiyor.Kuzenim korkudan veremedi 9.5 aylık pütürlü yiyemiyor☺️
Mnli mihrosum artık tane tane yiyebilmeli geçeli baya olmuş belki sıkılmıştır yumurtayı farklı şekillerde sunmayı deneyin ben bazen omlet bazen patates tostu bazen pankek bazen haşlama dönüşümlü veriyorum
Zeyno111 mihrosum Ben peyniraltı suyunda lorlu yapıyorum omlet şeklinde daha yumuşak oluyor giyebiliyor. Kabineyi muzu ayrı verin derim avokado da ekleniyor menümüze
Bsra89 mihrosum yumurta sarısını önce zeytinyağ ile güzelce püre haline getirin bencede karıştırmak yerine tek tek verin herseyi sonuçta onunda bir damak zevki var veya olacak 👍🏻
Mom16 Kubraegit1 temmuzun başında eki gıdaya geçeceğiz. Önce tadımlarla başlanıyor sanırım. 3 gün kuralı ile olduğunu biliyorum. Peki önce neler tattırmalı sizce? Ve tanımlar bittikten sonra Mı öğün olarak veriyoruz?
Mnli Mom16 benim doktorum önce sebze sonra yoğurt sonra meyve verdirdi ama sağlık ocağı önce yoğurt demişti ben doktoru dinledim 😊
Kubraegit1 Mom16 Önce sebzeden sonra yoğurt ve meyve olarak devam edebilirsiniz.Tadımlar bitince öğüne geçersiniz☺️
mihrosum Mnli canım kızım 6 bucuk aylık o yazdıklarını yiyemez. Yanı yutamıyor. Elmayı cam rende yapıyorum hafıf tanelı gıbı kalıyor yutamıyor oguruyor nasıl tost pankek yapım 😁
Mom16 Mnli sağlık ocağını pek dinlemiyorum ben 😅 bebeğim alerjik yoğurt çok daha sonra olacak sanırım. Teşekkürler ❤️
Mom16 Kubraegit1 teşekkür ederim ❤️ Sebzeleri püre halinde mi verdiniz önce. BLW denemek istiyorum aslında ama bilemedim.
Misskokulum Mom16 ilk zamanlar çatalla ezerek verme taraftarıyım zamanla parmak yiyecekler önüne koyup yemesini sağlayabilirsiniz
Kubraegit1 Mom16 Ben açıkcası cesaret edemedim blw ye 😂 Ama hiç blendır yapmadım hep çatalla ezdim şimdi bütün yiyor herşeyi yutmada ezmede sıkıntı yaşamıyor☺️
Emineyilmazz mihrosum 3 litre sütten labne lor peynir altı suyu çıkardım. Hepsini buz poşetlerine koyup buzluğa attım. Her sabah 1 küp peynir altı suyu çıkarıyorum 1 yumurta sarısı (sizin aylarda yarım yumurta sarısı yeterli) labne ya da lor ekliyorum çatalla eziyorum çok iyi Bir şekilde. Gerisi ya kayısı rendeliyorum ya elma ya da avakado. Bide pekmez ohh. Yanına da karadut suyu
Mom16 Kubraegit1 ne güzel :) Afiyet olsun yavrunuza 🙏🏻 Ben de deneye deneye bulacağım bakalım bebeğim hangisini sevecek :)
Aselinaannesi mihrosum kızımda 6 aylık ve sabahları 1 tatlı kaşığı labne 1 tatlı kaşığı tereyağ 4 tane bebe bisküvisi Çeyrek avokado 1 .2 dilim muz Kahvaltıda sürekli aynı şeyleri verip kızımı yediği şeylerden tiksinmesin farklı olarak veriyorum
mihrosum Aselinaannesi farklı olarak ne veriyorsun kuzum. Bıde bızım kız avakoduyu hıcbır sekılde yemedi. Sevmedi. Bebe buskuvısi olarak ne yıyor