Damla31 Oglum 8 ay 3 gunluk anneannem ogluma sutlu kahve ve lokum vermis cok korkuyorum birsey olurmu ?
idilinannesi Damla31 ohh afiyet olsun 😂😂 özenmesin diye vermiştir kesin 😂😂 şaka bi yana olmaz heralde yine büyük bebeğiniz kahve içtiyse uykusuzluk yapar biraz lokumdanda bişey olmaz heralde
Burcakmstftmr Damla31 bişey olmaz bi kereden bence ama bidaha verdirmeyin herşeyin fazlası zarar korkmayın biraz su içirin
Zuzu35 Damla31 karşılıklı içselermiş oturup 😁 valla hergün yeni bir şok yaşıyorum buradaki kaynanalar sayesinde
Deletedmom04 Damla31 ilahi ya oldu olacak türk kahvesi içirip fal kapatsaymış karşılıklı ... nerden aklına gelmiş çok ilginç ... inşallah birşey olmaz uyarın da birdaha yapmasın
Musmus Bi seferlikten bisey olmaz... verilememesi gerekir ama olan olmuş... bi daha olmaması için gerekeni yapın.
Seda0202 Damla31 lokum kabız yapabilir kahvede uykusuzluk ah bu büyükler neden boyle herşeyi bebegin ağzına sokmaya calisirlar ki
OzlemDoganay Allah’ın izniyle bir şey olmaz ama ben de gerçekten anlamıyorum bir bebeğin kahve içebileceğini düşündüren şey nedir? Neden olur olmadık şeyler veriyolar hiç anlamıyorum