Asafffffffff Kaynanam ve gorumcem su vermem konusunda diretiyor cocukta karin agrisi yapiyor ve su icmek istemiyor cay kasigiyla verdigim gibi geri cikartiyo bebegine su veren var mi?
Ikrazumra19 Asafffffffff kac aylik anne sutu aliyorsa gerek yok ama mama iciyorsa doktorlar z da olsa verin diyor
balkizimbebegim Asafffffffff benim bebeğim 5aylık sadece anne sütü alıyor ama son bikaç gündür çok ağladı bende biraz su verdim baktım daha çok istedi bikaç kere verdim sıcaktan bunalmıştır belki diye ama istiyor suyu bebeğim yani içincede keyifleniyor sizinki zaten çıkarıyormuş istemiyormuş bence hiç vermeyin
Ececik07 Asafffffffff sadece anne sütü ise gerek yok. Ama terlemesi çok ise havalar çok sıcak 1-2 çay kaşığı ucu ile verin. Mama içiyorsa kesin verin
Asafffffffff MiracAlpinveUmutunAnnesi banada oyle dedi ama iste bir sorayim dedim kafam cok karistigi icinn
Superbaby Ay kontrolüne götürdüm geçen hafta doktorun bana sorduklarının arasında “Su vermiyorsun demi?” De vardı.. Henüz vermedim, ek gıdaya başlaynca inşallah
Bng Kayınvalidem emekli ebe hemşire,her tlf da ağzını temizler bir kaşık verin diyor.doktorumuza her muayenede soruyorum herkes yok,anne sütünün çoğu su zaten diyor.vermiyorum.
GoGirl Asafffffffff anne sutude alsa mamada alsa su vermeyin diyorlar🤷♀️ heleki anne sutu alan bebege 6 ay suya hic gerek yok
Bng Asafffffffff doktorumuza güveniyorum ve işi en iyi bilen kişiyi dinliyorum.yoksa herkes bir şey söyler