Aydnaydn Merhaba sezeryan doğum yapalı 3 ay olucak 2 gündür yoğun ve lekelenme gibi siyah kanamam oluyor normal midir?
Mmbd Aydnaydn benim reglim ilk 3 gun kahverengi lekelenme olarak geliyor sizinki simsiyah galiba…bi kac gun daha bekleyin normale donmezse Jinekologunza sorun bence benimkine normal demisti
Aydnaydn Mmbd birde sezeryan doğum sonrası 1 seneye kadar regl olunmuyor diye duydum bu reglse eğer erken değilmi acaba 🤔
Mmbd Aydnaydn her bunye farklidir normal dogumdan sonra da 1 sene hic regl gormeyen hanimlar var Ben normal dogum yaptim 40im ciktiktan hemen sonra regl oldum ve her ay da duzenli olarak regl goruyorum degisiyor herkesde
Asl_35 Aydnaydn yahu ne alakadı var o bünyeye bağlı birşey. Ağzı olan konuşmuş. Bemde 3.ayda hastalandım. Herkesin bünyesi bir değil ki kim uydurmuş bunu
Aydnaydn Deletedmom896 peki koyu kahve siyaha yakın gibi kanama olması normalmidir? Sizinde başınıza geldimi böyle bişey
Deletedmom896 Aydnaydn evet 2 gün geldi kesildi 😂oysam ne çok sevinmiştim Dr m normal endişe etme dedi
Aydnaydn Haa birde bişey daha sormak istiyorum gerçi doktora sordum ama dikişle alakası yoktur dedi ameliyat yerinin üstünde ufacık bir şişme vardı biraz sıkayım dedim iltihap çıktı acaba kıl dönmesi falan olabilirmi?
Aydnaydn Aydnaydn küçücük delik oluştu ve sürekli iltihap doluyormuş gibi sıktıktan bir kaç saat sonra yine doluyor gibi bir krem önerdi antibiyotik onu kullanıcam ama acaba başına gelen oldumu
Aydnaydn Deletedmom896 Dertlendim 😂 Can sıkıntısından kendime taktım kafayı 😂 sürekli kendimde bişeyler arıyorum😂