Prensannesi0112 Merhaba arkadaşlar 🙋🏻♀️ Oğlum 5 ay 11 günlük. Yavaştan ek gıdaya geçip tadımlara başlamak istiyorum. Sebze olarak, çorba olarak nelerle başlayabilirim. Nasıl yapıyorsunuz. Fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ☺️
Seydameva Prensannesi0112 bebek takibi bölümünde tarif dünyası köşemiz bulunuyor oraya bakmanızı tavsiye ederim ❤️🥰
cansuaydin Prensannesi0112 merhaba.. bebeğim şu an beş ay beş gunluk, ben de kısa bir süre sonra başlayacağım. Doktorum meyvelerden elma ve armut ila baslamamizi önerdi. Sonra yoğurt, sonra sebze.. aşırı heyecanlıyım ☺️
NurTuana Prensannesi0112 merhaba canım ben 5 5bucuk aylıkken yogurt ile başladım sonra sebze olarak havuc kabak patates bu sekılde 3 gun kuralı ile denedim hepsini. Sonra sebze corbası yaptım bu 3nü buharda haşlayıp biraz zeytinyağ ve pirinç ekledim. Her gün 1 cay kaşığı pekmezi meyveli yogurt yapınca karıştıeıp veriyorum. Peynir olarak Labne peynir kullanıyorum kahvaltılarında yağ olarak tuzsuz tereyağ. 8 9 aylık olana kadar günde 2 öğün 1 çay bardağını gecmeyecek sekilde yedirwbilirsin canım😊
NurTuana cansuaydin bence önce yoğurt ile başlayın. Daha sonra sebzelerden havuc patates kabak. En son meyveler cunku tatlı meyvelerin tadını alınca sebzeleri yemek istemiyolar maalesef
cansuaydin NurTuana aynısını doktora söyledim, hatta biraz bilmiş buldu beni😂 sonra alakası yok mutlaka sebzeden önce meyveyi başlat dedi.. peki dedim valla ne diyim😂
Prensannesi0112 NurTuana teşekkür ederim tariflerinizi kesinlikle deneyeceğim inşallah severek afiyetle yer ☺️
NurTuana cansuaydin Sen bildiğini yap canım bence genelde sebze yogurt dıyolar hep ben ilk sebze vermeme ragmen kızım muzdan şeftaliden sonra sebze corbasını içmek istemedi ama açıkınca mecbur yedi şimdi herseyı severek yiyor 😁