Momsbabyy Bebeğim memede emerken uyuyor gazını çıkarmadan uykudayken de zorluyor buna nasıl bi çözüm bulabilirim 🤦
Caculle Momsbabyy derin uykuya dalmışsa gazını çıkaramıyorum ben de. Yüz üstü yatırmaya da korkuyorum o yüzden göğsüme yatırıp uzunca bi süre sırtını sıvazlayıp popoya pat pat yapıyorum o şekilde kimi zaman çıkıyor kimi zaman çıkmıyor
M1arafguler Ben öyle olunca ağız üstü yatırıyorum kendi çıkarıyor yararken sırtını tıpışlıyorum uyuyor ve çok rahat yatıyor
Selindeniz 4 ayligiz hala memede uyuyo hala çok gazlı bizde de alışkanlık oldu artık gazinida cikaramiyorum
Busrammesut Momsbabyy 15 gündür yüz üstü yatırıyorum doktor tavsiyesi üzerine o şekilde yattığı için gazını çok rahat cikariyo genelde gazi olan bebeklere onu tavsiye ediyolar
Busrammesut Bizde 45 gunluguz benim bebegimde cogu zaman memede uyuyo ve gazını cikaramiyo uyurken omzuma alıp pispislarken gaz yukarı cikiyo sanırım beşiğe yatırırken de yüz üstü yatırıyorum kendisi cikariyo o şekilde deneyebilirsin
Momsbabyy Busrammesut Yüz üstü sadece gündüzleri yanımdayken yatırıyorum onun dışında kafasını tutamayıp bazen burnunu kapatıyor gece Allah korusun boğulma riski çok fazla
Momsbabyy Caculle Derin uykuya dalmasa bile omuzuma alıp gazını çıkarayım diyorum bi bakıyorum uyumuş sanki ninni söylüyorum ,🤷😆
MerveNurT Momsbabyy bebeğin daha küçükmüş böyle normal yapması gazını çıkarmaya çalışırken uyanıyor bir daha uyumuyomu illa emerken uyuyosa gaz sıkıntısı çekiyosa bir kaç aya düzelir ama zaman var daha ☺️ Benimkide öyleydi sonra düzeldi şimdi 8 aylık Umarım senin bebeğininde düzelir 🤗
Momsbabyy MerveNurT Emerken uyuyor gazını çıkarmaya çalışırken de uyanmıyor uyuduğu için de gazı çıkmıyor, kolik bi bebek değil çok şükür ama uykusunda ikiniyor bu sefer de uykuları bölük bölük oluyor🤦 Umarım düzelir çok teşekkür ederim🙏🏻
MerveNurT Momsbabyy hee benimkide gece yatarken hiç çıkarmadım gazını şimdi gece uykusunu bilir rahat yatar gaz içinde 3 4 ay sonra düzene girdi kendisi çıkarıyor rahat alttanda uykusunda kımıldar gazı çıkar geri yatıyodu her bebek farklı oluyor elbet benimkide kolik değildi allahtan ama düzene giriyor ilerde şimdide emerek uyumuyı tercih ediyor bu dönemlerde atak dönemleri diş vs derken ☺️