zeyzey29 2 aylık bebekleriniz kafasını tutabiliyo mu 🤔benimki daha tutamiyo çevremdekiler hep bizimki tutardi sizinki niyr tutmuyo bi doktora sorun diyorlar 🤦♀️sizde durumlar nasıl
Deletedmom297 zeyzey29 Benimkide tutuyordu ama 15 20 saniye sinrapat dusuyordu 5 saniye sonra tekrar kaldiriyordu. Suanda tutabiliyor 4 aylik olduk
TC07 zeyzey29 Hiç mi tutamıyor? Hiç tutamıyorsa sıkıntılı…çünkü artık yenidopanlar bile az da olsa tutuyorlar…2. Ayda da daha da tutmaya başlıyorlar…benimkisi de 3.5 aylık hala tam tutamıyor tabiki..sizinkiside tumaya başladıysa sıkıntı yok tam tutması beklenemez zaten
asafoglum zeyzey29 Yüz üstü yatır yanında dur annesi hatta yatırmışken sırtına yukarıdan aşşağıya doğru masaj yap rahatlasın sırtı çoğu zaman sırt üstü yatıyorlar ağrıyordur sırtı.Günde 2 defa 10 15 dk yatırabilirsin bebe yağıyla masaj yapabilirsin çok rahatalr hemde kafasını tutması için pratik olur
Annekeki Kizim 6 aylik iki aylikken coook az tutabiliyodu elimizle destekliyoduk yoksa cenemize vuruyodu garibim. Sonra hic sevmiyo huysuzlaniyo demeyip gun icinde yuzustu yatirdim sonra baya baya tutmaya basladi. Care yuzustu yatirmak yani.
Deletedmom423 zeyzey29 canim yüz üstü yatırmak dediği gün içinde 15 20 dakika gözetim altında karin zamanı yapmak internet araştırırsan daha net bilgiye ulaşırsın karin zamanı yazıp bak istersen
TC07 zeyzey29 Yüz üstü tehlikeli değil ama kısa süreli olacak…boyun sırt kol kaslarını geliştirmesi için yüzüstü yatması lazım ama çok kısa kısa süreler…3. Aydan sonra özellikle lazım..yoksa yüzüstü yatır bırak tehlikeli tabiki…
Annekeki zeyzey29 gece uykusundan bahsetmiyorum. Gunduz senin gozetiminde olacak. Ben kendi yatagimin ustune koyardim karsisinda oyuncagini sallardim merakla kaldirirdi kafasıni.
Deletedmom297 zeyzey29 Hic mi tutmuyor. Yuzustu yatirmak kim tehlikeli detiyse sallamis. Uyutmayacaksin. Senin yaninda yatıracaksın. Mesela ben hep kendi yastigimda yuz ustu durdurdum. Ellerini de koydum yanina kendini kaldirabilmrsi icin. Hala hergun sıkılana kdar oyle durduruyorum. Uyutmak tehlikeli senin gozetiminde hicbisey olmaz
Deletedmom224 zeyzey29 Seninki senın cocugun,benımki Benım çocuğum.Kıyaslama yapmayın diyemedinmi.Senınki günde 4defa kaka yapar,benımki 2defa yapar.Napalım şimdi de😅🤦🏻♀️ALLAH’IM akıl dağıtırken sana eksik vermiş de😂
Deletedmom423 zeyzey29 rica ederim canım bu doktoru takip et ay ay bebek gelişim videolarıda var ordan yola çıkarak çıkarımlar yapabilirsin çok faydalı oluyor 😊