Asafffffffff Bir bucuk aylik sezeryan dogumu yaptim gecmeyen bir kabizligim var makatimin icinde de bi aci var ne olabilie yasayan cozum bulaan varmi lutfenn '
Yigidom Asafffffffff ay benim de öyle olmuştu wc ye gitmek istemydm artık ekmek yeme cok az ye ekmeği cok yedikce oluyo sabahları aç karnına bir tane kayısı ye birkaç güne toparlarsnn
Oslemozguuum Asafffffffff bende çok zor günler yaşadım kabızlık yüzünden şurup filan fayda etmedi en son fitil ve lavma kullanmak zorunda kaldım , fitil in faydasını gördüm Canım
TC07 Asafffffffff Magnezi calsine kullanabilirsiniz.. Hamileyken de kullandım doğumdan sonrada bebeğe hiçbir zararı yok… 1 kaşık suya arıp için sabah ishal bile olursunuz…çok etkili.. eğwr kullanmasaydım ben hamileyken ölürdüm heralde…
Hzm Asafffffffff kesinlikle duclosoft mükemmel tek geçerim hiçbirşeyim kalmadı bitti garanti veriyorum
Nurcan03 Laksatif saşe kullanabilirsiniz. Şu suda eriyen ilaçlardan. Bol su için. Tereyağını iyice eritip hatta hafif kızarabilir içine bal koyup yiyin kesin çözüm. Makat için de hemoroid kremi kullanın ve kaynar derecede olmayacak sıcak suya oturun.
TC07 Asafffffffff Rica ederim. Ben doğuştan kabızım çok sıkıntılıyım normalde bile. Hamileyken de demir ilacı da alınca çok fena oldum. Doktorum Antalya da en iyi doktorlardandır. O önerdi kullandım. Çok rahat hamilelik geçirdim.. sezeryandan sonra da içtim bir iki kez. En güzeli bebeğe zararı yok… içinde yazıyor zaten dozunu siz ayarlarsınız .magneztum ve kalsiyum kesinlikle zararsız gönlünüz rahat olsun
Dygkzy Asafffffffff bende aynı sorunu yaşadım hatta sürekli kusuyordum bağırsam çok kötüydü dupalac kullandım hamileliktede kullanmıştım kabızlıktan dolayı çatlak oluşabiliyor makatta ondan ağrıyor olabilir ben o acıdan dolayıda tuvalete çıkmaya korkuyordum bide. Bol bol Rezene çayı içmiştim içine birazda muslat rendeliyordum öyle geçmişti
Bksl Asafffffffff doğum öncesi ve sonrası olmak üzere 5-6 ay kabızlık çektim . Son 1 aydır çok çok iyiyim . Burda okumuştum kuru inciri minik doğrayıp üzerine zeytinyağı koydum geceden her sabah 2 kaşık yedim çok iyi geliyor . Ayrıca tuvaletten sonra o bölgeye kantaron yağı sürüyorum çatlak vs vardı geçti