Kbrclskn Kızım 2 aylık 3 akşamdır sadece akşamları emmek istemiyor gece emiyor gunduz emiyor ama akşam emmiyor zorla veriyorum bu sefer de ağlıyor emmemek için direniyor sizce neden olabilir bu tar bişey başınıza geldimi
Ogullarinaasikanne Kbrclskn canım ara ara atak dönemleri oluyor p dönemleri ilk oğlumda cok yasadım pes etmedim emzirdim ama ancak 5 ay sürdü 😔 siz pes etmeyin her bebekte olabiliyor uykulu halde verin belki emer canım
Pelo_00 Kbrclskn muhtemelen gazı vardır benim bebeğimde gaz sancısı olduğunda emmek istemiyor. Genelde de bu durum geceleri oluyor.
Semihaa Kbrclskn sıkma canını benim bebeğimde aynıydı akşam 7 gibi başlardı emmezdi aç olmasına rağmen bende mama veriyordum o saatlerde sonra rahatlıyordu bi zaman sonra geçiyor bu durum
Kbrclskn Gazı olduğunda emmeye çalışır sonra gaz yoğun geldiğinde bırakırdı şimdi ağzına bile almadan kaçınmasına anlam veremedim vardı gazı da doğruda bu şekilde yapmıyordu meme reddi yapıcak diye endişem
Melooo Kbrclskn o zaman sakin kalmaya çalısın uykudayken emzirin bakalım o zaman napıcak vardır mutlaka bir sıkıntısı bence
Sumeyye-buglem Kbrclskn cnm bebekler bazi dönem öyle oluyor aksmda uykusunda vermeye çalış biz öyle atlatmıştık