Asiaaaa Merhaba anneler 22 günlük kızım var gazını çıkarıyor sürekli ama sanki gaz sancisi varmış gibi ağlıyor ayaklarını karnına topluyor sürekli morarıyor gazini cikarsaktabu yetmiyor gibi durumu yaşayan varmı ne yapabilirim
Deletedmom240 Asiaaaa onlardaki gaz çıkar çıkar bitmiyor:( beslenmeden sonrakini çıkarsak da sindirim esnasında yine oluşuyor gaz . bol bol masaj yapın gün içinde en çok rahatlatan bu oluyordu benim kızımda.
Miniminiprens Asiaaaa malesef şu gazlanan bebeklerde döngü gibi bu. Çıksa yine gazlancak☹️ ben dizime karnı gelcek şekilde yatırıp sağa sola sallanıyordm. Bide kuyruk sokumunda dairesel hareketler yapıyordum. Sab simplex ve relactaz damla kullandık. Arada haftada 1 veya 2 kimyon çayı vermiştim doktor danışarak.
Ceyyllan Asiaaaa bizde 13 günlüğüz ve bizdede durumlar aynı gazı çıkmasına ragmen emerken sürekli ayaklarını toplayıp basıyor çığlıgı
Ylcnbsr Asiaaaa sağlık ocağının verdiği gaz damlasını kullanıyorsanız (devit3) çok gaz yapıyor benim kzımda öyleydi gazlı çok zannediyorduk ama damlayı bırakınca (başka damla ile değişti) öyle rahatladı ki meğer gazlı değilmiş😔
yayburcukadini Zinco ile sab birlikte verdim anca fayda etti bebeğime. Aynı hareketleri yapıyordu yavrum. Birde karnına biraz masaj yap rahatlasın. Hep aynı yöne yatırınca da aynı hareketi yapıyor bebeğim.
Miniminiprens Asiaaaa 1 çay kaşığı kimyon suda demledim 10 15 cc kadar veriyordum canım. Bize çok iyi geldi. Verdiğim geceler daha çabuk uykuya dalıyor du
utkubra1 Ylcnbsr bizde onu kullanıyoruz belki de o gaz yapıyor benim ogluma da hangi damla ile değiştirdiniz
Ylcnbsr utkubra1 Dün özellikle bunun için doktora gittim bebeğimin yüzünde döküntüler oldu çok gaz yaptı doktor kullanmayın onu dedi ocean verdi Sizde değiştirin inanın çocuğa eziyet ediyormuşuz keşke daha önce fark edebilseydim
Mavibattaniye Asiaaaa gaz damlalarinin yani sira aci elma yagi ile ayaklarina masaj yapabilirsiniz sevgiler
utkubra1 Ylcnbsr tesekkur ediyorum yarin hemen değiştircem bide onu deneyelim insallah bzde faydasını görürüz
HilalElvinEbrar Asiaaaa Asiaaaa ahhh ben neler çektim o gazdan biz koliktik bide her gün kurulu saat gibi saat 9da başlar 11e kadar ağlardı kızım mommys bliss diye bi ilaç var onu getirttim amerikadan o biraz daha hafifletmişti suan 1buçuk yaşında geçeçek bu günler ama gaz damlası kullan benim önerdiğim %100 bitkisel
Perimasali HilalElvinEbrar merhaba bizde momys biliss kullanmaya başladık günde ne kadar veriyordunuz
Hicrann12 Asiaaaa canım ben zinco kullanıyorum çok iyi geldi bize. Benmde oğlum yaparken gazını çok sıkıyordu kendini cok huysuzlanıyordu. Ama veediğimden beri öyle olmuyor. Bize yaradı çok şükür kullananlarda memnun benım cevremde.
Ylcnbsr utkubra1 inşallah fayda görürsünüz ama inanın ağlayarak uyanan kızım 5 sefer uyanıyorsa şimdi 1 sefer 💕