Mrtazr Merhaba kızlar kızım 3 ay 10 günlük oyun halısına yatırınca heyecanla oyuncaklara vuruyor ama tutmuyor oyuncakları birde elleri genelde hep kapalı sizde durumlar ne?
Deletedmom297 Mrtazr 3. ayindan beri tutuyor suanda 3 ay 24 gunluk. Ama kendi kendine degil. Mesela şu 2 3 gundur kendi tutuyor ama oncesinde oyun halisinin cingiraklarini cikardim verdim tutmasini sagladim. Avuclarini ellerimle aciyorum kapali birakmiyorum.
Gulfem07 Mrtazr zamanı gelince hepsini yapar akışına bırakın.Sadece ellerini açıp tutmasını sağlayın yapmıyorsa bırakın obur gün tekrar edin bu şekilde ilerleyin.
Gulfem07 Mrtazr 4.5 aylık olunca su bile icirtmez keyfini çıkarın.Vallaha kucağımda dururken su içiyorum bazen bardağı elimden aliyor 5 ay 9 günlük oldu ne varsa uzanıyor duş aldırırım küvetten masrabadan tutar lifi alır bırakmaz ooo çok yorucu olmaya başladı.
Mrtazr Deletedmom297 Bende eline tutturunca turuyo ağzına götürüyor ama be tutturuyorum işte sonra bilinçsizcw düşürüyor sizinkininde eli kapalıydu o zaman değil mi internette okuyorum diyoki 3.ayda eller açılır artık ama bizimki kapalı genelde
Barbarosy Biz de 3 ay 8 gunluguz henuz kendi kendine hicbir seyi tutmuyor ben anca zorla avcunun icine koyuyorum sanirim bu ay sonu veya 4. Ayda kendileri tutmaya baslayacaklarmis
Mrtazr Barbarosy bende öyle yapınca tutuyor sonra bilinçsizce düşürüyor ama eşler genelde kapalı sizde de öyle sanırım
Gulfem07 Mrtazr ilk başta bende öyleydim sonradan bir iki bir şeyini görünce dedim ki zorlasam da istediğinde yapacak sal gitsin gecekten de istediğinde yapıyor.
Mrtazr Gulfem07 çok teşekkür ederim☺️peki size birşey daha sorsam yüzüstü yatırınca başını rahatça kaldırabiliyor muydu 3.ayda