Eylulsmom16 Arkadaşlar 4 gün oldu Doğum yapalı ve ben hala çok ağrı çekiyorum var mı böyle olan emziremiyorum bile 😞
Sisli Eylulsmom16 ne yazikki bende çok çektim o dikişlerden normal canım sadece bol bol pansuman yap dikişlere çabuk toparlar dikişler yumuşayana kadar oluyor o acılar sonra çok rahat ediyorsun 😊
Puki Eylulsmom16 keşke sezeryan olsaydınız etrafımdaki herkes normal doğuö sonrası çileleri bitmedi . Sezeryan 2 gün sonra turp . Altta da ne akıntı ne bişi
DenizEliz Eylulsmom16 22 gün oldu doğum yapalı, 15 gün sonra oturabildim sadece yatıyordum benimde hala dikişlerim ağrıyor
Lizbon Eylulsmom16 Çok mu dikişiniz var acaba bende normal doğum yaptım fakat ilk gün sıkıntım oldu sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım ama dikişim azdı benim ondan mı bilmiyorum
DenizEliz Damlaismom ben doğum yapalı 22 gün oldu hala ağrı çekiyorum acaba bendedemi öyle bi sıkıntı var neden hala iyileşemiyorum☹️
Eylulsmom16 Damlaismom 😞 gerçekten tarif edilmez bi acı 😞 doktor muayenesine gitmiş miydiniz ne demişti
Muallimannecik Puki doğum bireyseldir ve kişiden kişiye değişir hanımefendi belki üzülür böyle demenize lohusa ya şuan, geri dönemez ki doğuma moral verelim değil mi 🌼
Eylulsmom16 Puki Herkese göre değişen bi durum bence siz sezeryan yapın ya da yaptıysanız da kendinize göre mutlu olun ben normal yaptım ve doğal olanı yaptım aldı üstünde 😉 ben acısının ne ile geçebileceğini sordum …
ppzeynep Puki Benim etrafımdakilerin de sezaryen çileleri bitmedi. Üzerinden yıl geçmiş hala sezaryen yerinin ağrıdığını, o bölgede his kaybı olduğunu söyleyen arkadaşlarım var. Biraz şans sanırım.
Damlaismom DenizEliz Ben sağlık ocağındaki doktora göstermiştim önce isterseniz siz de öyle yapın. Bi sıkıntı varsa yönlendirir sizi kadın doğumcuya 😌
58vildan Canım 1-2 hafta sürer o acı ama sonrasında hiç bir şekilde agrı acı olmuyor korkma benim tek bir dikiş yerimde çok getirildiği için oldu ağrım ama cok sürmeden geçti hayırlı olsun 🤲
Eylulsmom16 Lizbon Hayır aslında 5 tane falan yani çok mu tabi bilmiyorum da 😞 arka bölgem özellikle çok ağrıyor 🤧
Herkul10 Eylulsmom16 bende normal doğum yaptım çok zorlandım kestiler hatta yan kesim dikişlerim tabiki acıdı ilk 1 2 hafta kadar ama 20 gün oldu hicbirsey kalmadı Allaha şükür hiç pansuman falan yapmadım 2 günde bir duş aldım sadece
Bendeanneyim Eylulsmom16 ben 20 gunden fazla aşırı siddetli agri cektim 45 gun oturamadim 60 gun oldu hala sızlıyor hic dinlenememistim şişti mi açıldı mi neyden bilmem mahvoldum agridan
Bendeanneyim Ve doktor ne batikon verdi ne ağrıyor diye ısrarıma ragmen dikislere bakti guya ozeldi pöfff bende salaklik tekrar baska doktora da gitmedim açıldıysa da nasil kapandi bilemem
Damlaismom Eylulsmom16 Gittim evet antibiyotik baticon krem verdi. Enfeksiyon bitince ağrı bitti. Dikiş kendiliğinden kaynadı
281020 Eylulsmom16 benim dikiş ağrılarım 10 gün sonra geçti. Travazol sürüyordum daha çabuk iyileşti.
Sisli Eylulsmom16 tahmin edebiliyorum canım ben bebeğimi bile oturur vaziyette zor emziriyordum şuan doğum yapalı 3 ay oldu hiç bir acı kalmadı rahatça hareket edebiliyorum oyüzden sabır geçecek acıların ama sakın çok nemli bırakma sürekli dezenfekte et sağlıcakla kal ❤️
Muallimannecik Eylulsmom16 önce bir doktora gidin derim eğer enfeksiyon yoksa her tuvalete gittiğinizde çıktıktan sonra batikon sürün kurutma makinesiyle kurutup açıp yatın. Kurutmak tamamen iyileştiriyor benimde çok acemiliğime gelip bilememiştim
Purple13 Eylulsmom16 canım her doğum aynı olmadığı gibi iyileşme sürecinde farklı 2 ay oturamadım bildiğin deniz simitinin üstüne oturdum 🤦🏽♀️