Dilara55 Miskokuluevlat ben aktardan aldım havanda dövdüm ki iyice içindeki aromayı versin diye cezbede su kaynatıyorum kaynayan suya 2 çay kaşığı koyuyorum aromasını ve özünü suya bırakıyor 1 2 dakika daha kaynatıyorum sonra süzüyorum günde 3 4 içiyorum
CemreKerem Miskokuluevlat aktardan alınan rezeneyi kaynamış bir bardak suya bir tatlı kaşığı olarak atıyorum demlenince süzüyorum .içine bal şeker vs damak zevkinize göre koyabilirsiniz.
bprensimmm Miskokuluevlat kimyon loy canım kimyon süper rezene içemezse sadece kimyonca içebilirsin bn bi bardak kimyon bi bardak resne içiyordum gun de
demir1717 Miskokuluevlat Ben beyaz şeker kullanmıypruk hiçbir şeyimde.Balı da kahvaltımda normal yiyorum veya günde 1 tatlı kaşığı atıyorum ağzıma. Sabah ve akşam 1 kupa rezene 1 kupa kimyon demliyorum. Sırayla içiyorum.
Agg0207 Ben normal poşet rezene çayı yapıyorum içine hiçbir şey koymuyorm günde iki tane içiyorum sadece fazlasıda sütü azaltıyormş canım
Miskokuluevlat Agg0207 bana da günde bir su bardağı dediler ama tadını tek sevmedim şeker ya da bal etkisini azaltır mi acaba ya da kimyon koysam daha etkili olur mu bunu merak ediyorum
Dilara55 Miskokuluevlat internette dövülünce aromasını daha iyi verdiği söyleniyordu ortadan ikiye ayrılınca aromasını veriyormuş
Sanverkubra Bende 1 su bardagi suya 2 cay kasigi rezene 1 cay kasigi anason tohumu 1 cay kasigi kimyon tohumu koyuyorum.ama tatlandirmak icin bisey koymuyorum.koyuluyo mu bilmiyorum.tadini sevmiyorum ama mecbur iciyorum.bebegimin gazi oldugu icin