Doğum yapalı 4 ay oldu 1,5 aydır inanılmaz sekilde saclarım dökülüyor😞 gebelikten oncede dokulurdu ama bu kadar değil. Hamileyken hiç dokulmedi diyebilirim cok cok az uc dort tel dedim keske böyle devam etse😕 ama nafile artık gercekten o kadar fazla dokuluyo ki hem dusta koparak cok cok geliyo hemse taradıgımda acık bıraktıgımda hep dökülüyo kollarıma dolanıyo arkamdan sac topluyolar ve insanların ayy sacların nasıl dokuluyo demesinden de yıldım😣 hamileyken ombre yaptıramadım smdç yaptırıyım diyorum o daha mı fena yapr acaba 😕 saclarıma hiç bişey yapamıyorum korkudan elimde kalıyo tel tel evde sürekli toplu zaten. Acamıyorum ki hem bebekden hemde dokulmesnden. Ben bu kadar tahmin etmemiştim resmen kel kalma korkusu sardı asırı dokuluyo demir kullanıyorum omega kullanıyorum süt olsun diye yemediğim sey yok zaten. En kusa sürede doktoro da gidicem kan tahlili fln ama aranızda mutlaka aynı seyi yasayanlar vardır. Doktoro gittiniz mi neler önerdi ne verdi siz nasıl bi çözüm buldunuz ve bu sac dokulmesi ne kadar sonra bitiyor ya da azalıyor. Kimisinin hiç dökülmüyormus ben sok 😱
Yanıtlar için simdiden teşekkürler 🌸