Deletedmom297 Arkadaslar merhaba. 4 aylik bebek icin hamgi oyuncaklari onerirsiniz ? Piyanolu oyun halisi 10 tane cingirak ve zeka kartlari var baska ne alabilirim ?
Deletedmom310 Deletedmom297 bende arayistayim.bakalm.insallah gelir güzel.tavsiyeler kucağından inmiyo artık :(
Vinividiviciii Deletedmom297 4 aylıkken pek oyuncaktan anlamıyorlar.Benim kızım şuan8.5 aylık çıngıraklara daha meraklı 😂 E bebekte böyle birbirine geçen halkalar var yolculukta onu eline veriyorum oyalanıp duruyor ondan alabilirsiniz hem dişlerinide kaşıyor😄Fiyatı 7.5 mu neydi
Sennha Deletedmom297 canım doktorumuza sordum kullanabilir dedi benim oğlum 5 aylıkken desteksiz oturabiliyordu zaten bide yürüteç gibi olmadığı için doktoru sorun olmaz kullanmasında dedi
Deletedmom297 Sennha hee oh masallah 5 ay oturmus demek. Benimkide surekli oturmak istiyor ama daha 4 aylik diye oturtmuyorum yaa.
Deletedmom297 Deletedmom310 Bende kucaga alistirmak istemiyorum zaten belim kopuyor aksamlari sallamaktan.
Sennha Deletedmom297 valla bizimkini oturtmamıştık biz ama doktor 5 ay kontrolünde artık oturtabilirsin dedi motor gelişimine bakarken oturttu bizim şapşik oturuyor hepimiz şok 😂
Deletedmom297 Vinividiviciii Anladim tesekkurler ama benim kiz anliyor. Özellikle cingiraklaei cok seviyor 😊