bynduru [bilinmeyen] Sagdigim sutu Nuk un alistirma bardagiyla veriyor esim.Bebeginiz kac aylik 3 ve uzeri ise tavsiye ederim
Oznur bynduru 1 aylik icin hangi tarz olanimi onerirsiniz arada mama veriyorum izinden sonra ise baslarsam lazim olacak gibi
bynduru biberon gibi.yumusak basli akitmaz suluk diyelim internete yazip inceleyin.biberonu da var.ben alistirma bardagi diye satilani aldim [bilinmeyen]
Papatya [bilinmeyen] Evet turuncu ama gold master marksı sanırım bilemiyorum. Benimkinin markası boon Ebebekte var
bynduru [bilinmeyen] ben sadece anne sutu veriyorum 1.5 aydir calisiyorum.sutu sagip birakiyorum esim ben okuldayken iciriyor.zaten akitmaz bardak bebek cekmezse gelmiyor bir damla bile dokulmedi cok sukur.ben memnunum
bynduru Oznur 1 aylik icin kasik ya da siringa öneriyorlar.benim soyledigim bu bardak en az 3 aylik olanlar icin.benim kizim 3 aylikti verdigimde
bynduru Ecemsaran https://www.e-bebek.com/nuk-first-choice-silikon-emzikli-pp-biberon-150-ml-p-nuk-60033/?gclid=CjwKCAjwycfkBRAFEiwAnLX5IcLmC2AtFKVZ3sFovTKX9N6qEetcIhWbijuH5f69Qmlm9HwinxugwBoCZfcQAvD_BwE