Deletedmom310 Kızlar bebeğim 4 aylık yüzü beyaz saçları sarı ama alnında siyah tüyler var hala gitmedi ne zaman gider bunlar ilk doğduğunda sarıydı sonradan siyahlasti uzaktan çok belli değil ama yakından belli oluyorlar
Miniminiprens Deletedmom310 benim oğlumun da o ara coşmuş gibiydi. zaten kendisi esmer ve siyah saçlı. Şimdi de var ama o kadar değil günden güne hareket ettikçe dökülüyo
Neib Deletedmom310 onlardan bizde de var canım 8 aylık oldu ten beyaz saç açık kumral nerdeyse küllü kumral ama alında tüyler duruyor resimde falan çok belli oluyor doktoru 1 yaşına kadar dökülür dedi ama bakalım🥰
Ahtc Deletedmom310 Benim oğlumunda öyle şuan ilk zamanlara göre azaldı tabi 4 aylık olcak haftaya hala var yani yeğenimin 6.ayından sonra dökülmüştü her bebeğin farklı demekki
Emineyilmazz Deletedmom310 benim kızımda sarı beyaz ama omuzlarında vsrıd o aylar. Şimdi 7 aylık hiçbişey yok ben takip etmediğim için ne zaman döküldü bilmiyorjm ama 🙂
Neib Deletedmom310 bizimkinde duruyor valla alnının ortası döküldü alnının iki yanında duruyor artık ordan saç mı çıkacak ne yapacak bilemiyorum her bebek çok farklı😅